Apie back-end dizaino srautas

C

cj9404

Guest
Hi Guys, Aš pradėsiu dirbti back-end dizaino, ankstesnių Esu lapūnas pabaigoje inžinierius. mažai žino apie back-end dizaino. Taigi reikia jums, vaikinai, man kai trumpas įvadas apie back-end dizaino srautas, ir įrankiai, naudojami. Thanks a lot

Back-end dizaino apima vertimą Front-End pagamintas RTL dizainai į priklauso nuo naudojamų technologijų grandines. Jis prasideda sintezė RTL projektavimo į vartų lygio grandines. Šiuo metu optimizavimas gali būti dedamos siekiant išverstas grandynai susitikti dizainas apribojimus kaip ir laiko, teritorijos ir galia. Kai elemento lygiu grandynai buvo gaminami, jie yra pateikiami ir nukreipiami naudojant ląsteles iš nurodyto standarto ląstelių bibliotekų, kurios atitinka vieną naudojamos sintezę. P & R procesas galėjo būti padaryta kartu ar atskirai, ty. Dedami vienas įrankis ir nukreipiami kitu, duoti daugiau optimizuoti ląstelių pagrindu dizaino. Galiausiai, dizainas bus skirta Statinis Laikas analizė siekiama patikrinti bet kokį apribojimą pažeidimus, taip pat grandinės lygio modeliavimą, Spice variklius. Patikrinti grandines yra tada fiziškai tikrinami KDR ir EMTT prieš šeimininku iš už gamybos.

[Quote = giggs11] back-end dizaino apima vertimą Front-End pagamintas RTL dizainai į priklauso nuo naudojamų technologijų grandines. Jis prasideda sintezė RTL projektavimo į vartų lygio grandines. Šiuo metu optimizavimas gali būti dedamos siekiant išverstas grandynai susitikti dizainas apribojimus kaip .........[/quote] Ar sintezė įtrauktas į back-end dizaino, mano nuomone, back-end turėtų prasidėti Netlist , Taigi sintezė turėtų būti Front-end. Ar tai teisinga? Kokias priemones yra pats populiariausias išdėstymą? Aš tik žinau, SE. bet kitur?

Taip, back_end dizainas tiesiog apima P & R Sintezė yra įtrauktas į front_end dizainas. Ji suteikia netlist OT back_end inžinieriai.

Manau, pirmiausia turite sužinoti, kaip rankiniu būdu maketą. Ir suprasti, projektavimo taisyklės.

Manau, kad per back-end, procesas, SDF atgal Anotacija yra iš esmės svarbu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back