Apie atlenkti harmonikos teorema

T

twteng

Guest
Hi All:
Aš projektavimas delta-sigma moduliatoriaus.Mano spektro rezultatas, aš sužinoti daug aukštos Harmonic tonus savo atitinkamos dažnių juostos plotis, manau, kad yra skambutis "Harmonic atlenkti", gali kas nors pasakyti, kodėl didelės Harmonic tonai, kuri užlenkta atgal į mūsų sukurti dažnių juostos plotis, Prašome paaiškinti,
kaip įmanoma išsamiau.

Labai ačiū už visus atsakyti.

Eason

Aš abejoju, matote "sulankstyti" harmonikų savo delta-sigma dizaino.Harmonic atlenkiamas atgal, kai jie yra virš fs / 2 ir tipiškas DS-ADC, fs yra kelis kartus palūkanų pralaidumą.
Taigi, siekiant atsakyti į jūsų klausimą, į Naikvisto ADC, dėl ėminių ėmimo dažnio 100MHz ir įėjimo dažnis 41MHz, galima būtų pamatyti sulankstyti 2. Harmoninių ne 18MHz, sulankstomi 3. Harmoninių ne 23MHz.

I hope this helps!

Ačiū už JoannesPaulus atsakymas, kaip Jūs sakote: 'Jei pelekas 41MHz, tada 2. Harmoninių ne 18MHz (abs (41m * 2-100m)), sulankstomi 3. Harmoninių ne 23MHz (41m * 3-100m).Tai tik norėčiau žinoti, ką teorema yra?
Bet kurios medžiagos arba nuorodos gali duok man žinoti, kad bus vertinama.
Thanks a lot.

Tai ėmimo teorema pagal Nyquist ir Shannon, pagrindinės knygos dėl atrankos teoriją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back