Apie Analog IP dizainas

K

Klausimas

Guest
Mano įmonė norite skelbti apie SoC dizainas srautas knyga.Aš parašyti į "skyriuje Analog IP dizainas".

Kas gali duoti man knygas, ar apie Analog IP dizainas (arba srauto) informacija.

Thanks a lot!

U gali gauti naudingų aikštelė padeda e-book download / upload šaliai šioje svetainėje.
mėgautis

Kas ypatinga Analog IP ..bet kokiu būdu jis yra pateikiamas kaip GDS ...manau, jos panašios į Custom IC dizainas kur ir parduoti jį į kliento ...

arno_a_boy rašė:

U gali gauti naudingų aikštelė padeda e-book download / upload šaliai šioje svetainėje.

mėgautis

Paieška Fabs svetaines, jei jie išvardyti daugybę IP.Galite gauti geresnį vaizdą apie.

Analog IP dizainas, manau, kad tai nėra lengva, nes Analog Circuit priklauso nuo proceso.

Manau, kad nėra tokios knygos, kuri apibūdina visą Analog IP ypatybes.Jums turi skirti daug laiko ieškoti duomenų reikia.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Analog_starter

Try this one.

Springer - Platforma-orientuotas požiūris į System-on-Chip (SOC) DizainasKlausimas rašė:

Mano įmonė norite skelbti apie SoC dizainas srautas knyga.
Aš parašyti į "skyriuje Analog IP dizainas".Kas gali duoti man knygas, ar apie Analog IP dizainas (arba srauto) informacija.Thanks a lot!

nėra knygą publised IP dizainas
tik dizainas grandinę, kad galima dar kartą panaudoti daugeliui procesas yra pakankamai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back