Apie AHB dekoderis

C

choplin

Guest
Jeigu aš turiu tik vieną kapitono AHB autobusu, galiu spręsti erdvę adresas autobusu be AHB dekoderis.

Labas
kaip aš galvoju ur ans yra "ne".nes jei yra daugiau nei 1 vergas, nei ji bus reikalingi ..

linkėjimai

uditkumar1983 rašė:

Labas

kaip aš galvoju ur ans yra "ne".
nes jei yra daugiau nei 1 vergas, nei ji bus reikalingi ..linkėjimai

Labas,
I got did't kaip ur sako "kitą adresą skirtingų vergas",
bet jums bus pripažinti ypač vergas pagal dekodavimo nedaugelis tiek .. nors, kaip pripažįsta ir bus vergais, kurie atlieka perdavimą ..
Norėdami gauti daugiau paaiškinimų žr Amba spec dokumentas p. 3,4

Linkėjimai

Ilgą laiką, nes aš nė su AHB dirbti, bet aš prisiminti keletą dalykų.Leidžia matyti, Jums reikia nuspręsti, kuris vergas pasirinkti teisingą kelią?Tai, kas yra padaryta AHB dekoderis, vergas yra kvailas ir prasideda, kai veikia dekoderis sako ji pati.Iš jūsų logikos vergas dabar turės būti pakankamai protinga, kad suprastų, jei jis yra skirtas už tai, kuri eina aganist spec jums bus sunku, jei jūs planuojate integruoti visus 3rd party IP prie savo autobusu.Sėkmės.

Centrinis adresą dekoderis yra naudojami siekiant suteikti pasirinkti signalą, HSELx, už kiekvieną bus.The pasirinkti signalo vergais Combinatorial dekoduoti aukštos Užsakymas signals.the dekoderis dizainas yra pagrįsta vergų skaičius dabar o ne nuo meistras.
U gali gauti aiškią idėją Amba spec laisvai parsisiųsti iš grupės svetainės

Viskas priklauso nuo vieno / kelių vergai ir turėti autobusą.

dekoderio priklauso nuo vergų skaičius
Manau ir nereikia arbitro, planavimas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back