Apie ADC (mokslinių tyrimų ir pramonės)

C

currentmirror2000

Guest
Hi all,

Ar kas turite informacijos apie multi-channel (8 arba 16 arba 32 ar net 64) dideliu greičiu (>> 1MSPS) ADC apie atliekamus mokslo tiriamuosius darbus arba pramonėje?

iš komercinės pusės, aš tik nustatė tam tikrų produktų, pavyzdžiui, "TI ads5273 kuri turi 8 kanalus ir 70Msps (8 ADCs be MUX).Ar galiu turėti daugiau kanalų ir greičiau sampling rate viena mikroschema?Ieškau mokslinių tyrimų srityje ši tema, tačiau šiuo metu turime jokios informacijos.So what's on kanalų skaičiaus apribojimu?tai ploto ar galios ar komercinių priežasčių?

Thanks in advance!
PY

Hi Žiūrėkite taip pat Analog Devices svetainėje.
Bet paprastai dont geriau negu 8 -12-15 kanalai virš didelį diskretizavimo spartą.Tai sumažina Diafragma poveikis ir vėliau koreliacija tarp mėginių.
brmadhukar

Hi brmadhukar, ačiū už atsakymą.

Man buvo patikrinta Analog Devices, taip pat, bet nėra dideliu greičiu (> 10MSPS) multi-channel ADCs.ir TI, yra tam tikrų su 8 Differential Input ADCs, ir kiekvienas kanalas gali veikti bent 40-70Msps kartu, o tai reiškia, bendras ėminių / s yra didesnis negu 300-500Msps.Bendras energijos suvartojimas taip pat didelis, nuo 0.5W prie 1W.nėra viduje šios ADCs natūra MUX.

Mano idėja yra sukurti keli ADCs lygiagrečiai nenaudojant MUX, kaip TI, bet su daug kanalų, todėl kiekvieno kanalo diskretizavimo spartą bus tik ribojamas atitinkamų ADC (S / H, komparatoriai ir tt ..).

nėra tarp skirtingų kanalų ir metodas koreliacija yra tiesiog išleisti daugiau ADCs į vieną lustą.Žinau, yra kai kurioms programoms reikia keliais kanalais dirba tuo pačiu metu, tačiau tai, ką žmonės paprastai yra naudojamas keleto vienu ADC lustai lygiagrečiai, o ne naudoti vieną ADC lustas su lygiagrečiomis priemonėmis.

tai reiškia, diafragma vėlavimas nebus problema, nes net ir naudojant keletą vieno ADC lustai lygiagrečiai, poveikis taip pat egzistuoja.

Mano svarbiausias dalykas yra galia ir ploto apribojimų.Kokia jūsų nuomonė?

PY

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back