Apie šilumos kriaukle dizainas ir šilumos teoriją ištekliai

FANT, Kur galėčiau rasti AAVID atrankos ir dizaino programą? Man nepavyko rasti. Ačiū.

Čia yra vienas iš programos versija. Tai vadinama,, coolcat antroji versija yra naujausia.

čia kitą programą Pastaba "galios puslaidininkių tvirtinimo sumetimais"

išpūstas, zgx, Dėkoju Jums už įkeltus failus. PS. Nuėjau vėl AAVID. Coolcat programa tikrai yra, bet ne pirmo žvilgsnio pasiekiamas.

Ačiū labai ištekliai. Tačiau dauguma laiko, aš naudoju ant PCB vario šilumos išsklaidymo. Aš taip pat comsume daug PCB erdvės. Calcuated ant PCB vario poli plotas turi būti ranka. Įdomu, jei kas nors turi kokių applcaition ploto skaičiavimo programa? Ačiū už bet kokią informaciją

Kadangi turite naudoti formules, ranka, galite automatizuoti skaičiavimus plitimą lapas. Per metus aš padariau tai daug kartų ir naudoti plisti lapų, kiek reikia metų.

Petro Vizmuller RF piešinio, apima su knyga kai kuriuos failus Excel šiluminės varžos skaičiavimai. Aš tihink, aš mačiau visą ebook parašė į ebook skyriuje. Jei norite ir negalite jo rasti, aš įkelti. Kryžius

išpūstas, sutinku, kad galite naudoti skaičiuoklę, bet ne sudėtingose ​​situacijose, kur jūs turite kūginių pelekai, multi-kampas pelekai, įvairių gamybos pajėgumus ir tt Galingas programinės įrangos paketai gali padaryti daug daugiau nei tik paprasta "pakopomis" claculations. Cheers.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back