apdorojimas Vaizdai DTL

A

aasif

Guest
Norėčiau parašyti Verilog / VHDL kodas vaizdo apdorojimas.Rašymas simuliatorius patikrinti kodas yra sudėtingas uždavinys.Ar galima bet vaizdo failą (pvz., bmp, tiff ir tt)
turi būti įvesti Verilog (/ VHDL) kodą,
o po apdorojimo vaizdą, išvesties paveikslas būti saugomi kaip vaizdo failą (Iš kietojo disko)?Taigi, kad pamatyti išvesties paveikslas, perdirbimu, gali būti tikrinami.

Aš naudojate PCMCIA kortelę su VirtexII FPGA viduje plėtojant H.264 kodekas.Tai iš Anapolio Micro Systems ir ji yra Wildcard II.
http://www.annapmicro.com

Su kuriuo galima įkelti vaizdo H.264 saugomi kompiuteryje ir atkurti vaizdo naudojant dekoderio viduje FPGA.
Galbūt ši kortelė gali padėti išspręsti problemą, bet nežinau kaip įkelti vaizdo failus į simuliatorius tada išsaugoti rezultatą vaizdo failą.Aš taip pat ieško šios ....

Tai pavyzdys Pasiūlymas Įvertinimas apima testbench į Verilog.FYI
h ** p: / / opencores.org / cvsweb.shtml / macroblock_motion_detection /

parašyti PLI arba naudoti systemc.daug simuliatorius dabar palaiko paprasta bendro modeliavimas systemc ir HDL

Ar ir dėti čia, bet pavyzdžiui, naudoja PLI?
Noriu skaityti ir rašyti vaizdo failus su VHDL / Verilog kodą, tai galima padaryti lengvai?Jei turite pvz tada plz post it.

yra viena knyga apie PLI
"Dėl Verilog PLI vadovas", kurį Stuart Sutherland, paskelbtos Kluwer Academic
Leidėjų, autorių 1999.
i nerandate ebook versiją.bet yra pvz šią knygą.

jei kas norite, tiesiog skaityti / rašyti dvejetainius failus, galite naudoti verilog2k sintaksė
pagrindinės modeliavimo dabar palaiko v2k dabar.
jei jūsų simuliatorius nepalaikome v2k rasti populiarių fileio PLI į internetą.ji taip pat yra geras pavyzdys, kaip parašyti PLI.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Galite pabandyti naudoti ppm (P3) formatu generuojant piksel produkcijos verilog imitavimui.
Tai grynas teksto formatą, kuris gali būti sukurtas verilog $ fdisplay funkcija skambučius.

I've naudoti šį formatą kurti įvaizdį rezultatų tiek LCD valdytojas ir JPEG deocder projektą, mėgaukitės!

Skaitmeninis signalų Proecessing su Vartotojo programuojamos loginių elementų matricos

Springer

U.Meyer-pagrindai

Gerbiami king002:

Aš turiu šios knygos:

Skaitmeninis signalo apdorojimas su FPGA pagal Meyer Baese

Ar reikia?

ModelSim užtikrina labai geras integravimas su Tcl / Tk, galite naudoti, kad
rodyti vaizdus tiesiogiai.Šiuo you dont reikia PLI stuff!

> ModelSim suteikia labai gera integracija su Tcl / Tk, galite naudoti, kad
rodyti vaizdus tiesiogiai.Šiuo you dont reikia PLI stuff!

Kaip sunku tai rodyti bitmapy vaizdą, naudojant Tcl / Tk?Ar tai bus padaryta kitose simuliatorius-aplinkoje (pvz., Cadence's NC-Sim, kuriame taip pat naudoja TCL / TK), ar tik ModelSim?

I'm guessing vaizdas ekrane būtų "po modeliavimo veiklą (po Verilog-testbench $ apdaila). Tikrinti naudoti Tcl / Tk skaityti eksperimentinės gamybos failą, tada pabandykite jį pamatyti?Ar tai teisinga?

Aš turėjau parašyti modulis skaityti / rašyti Bmp naudojant verilog sistemos uždavinys funkcija.
Šis modulis gali būti, pavyzdžiui, Testbench gauti taškų vertė, Bmp.
Jei reikia,
galiu pasidalinti ja.Atsižvelgti,
Jarod

Pagal arun_student prašymu,

Čia yra verilog kodą skaitymo / rašymo bmp formatu imitavimui.
Jis
doesnt support visi formatai BMP specifikaciją.
Aš ją naudoti tik skaityti / rašyti 24 bitų Bmp.
Jei kas nors suinteresuotas ją pagerinti, siųskite man kopiją.Pagarbiai,
Jarod
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

jokių naujų žinučių dėl atvaizdą apkrova FPGA naudojant VHDL.
What i gauti kaip
1] konvertuoti vaizdo failą į bin ar šešioliktainį failą naudojant c kodas arba MATLAB
2] naudoti io failo tvarkymo susipažinti
3]
buvo dar kartą produkcijos naudoti MATLAB arba konvertuoti failą [matricos failą] į jpg, bmp

Savo ankstesniuose metodas naudojamas perl modelio perskaičiuojant nekilnojamojo vaizdą, tačiau jo buvo ppm formatu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back