Aparatūra USB ryšio tarp kompiuterio ir mikro valdiklio

N

narithota

Guest
Labas Aš noriu bendrauti tarp kompiuterio ir mikro valdiklio naudojant USB mano prašymas. Prašome rodo man, kokios aparatūros reikia USB komunikacijos. Prašome vadove šiam projektui Mano Nari

nari, priklauso nuo to, kaip jūs wan't apie tai. Žinau, kad PIC18F4550 USB integruota ir kad Windows yra traktuojama kaip nuoseklųjį prievadą, taigi kodas yra gana paprasta. Kitaip gal kai FTDI mikroschemos, USB Serial konversijos išvaizdą ir todėl jūs galite naudoti bet MCU. Aš taip pat žinau, Atmel USB lustas, bet nesu susipažinęs su Atmel mikroschemos. Cheers Slayer

Siūlau naudoti vieno lusto "USB UART tiltas" Silicon Labs CP2102.

[Quote = Slayerza] Nari, aš žinau, kad PIC18F4550 USB integruota ir kad Windows yra traktuojama kaip nuoseklųjį prievadą, taigi kodas yra gana paprasta. [/Quote] tai nėra teisinga, galite naudoti USB kabelį, bet turite programą. pažvelgti į http://pe.ece.olin.edu/ece/projects.html

pradėti su USB 2.0 specifikacija. Kaip jūs planuojate plėtoti mikrovaldiklį pusėje HW / SW, ši dalis yra gana lengva, palyginti su vairuotojo plėtros ant langų pusės. Galite naudoti Jungo pradėti. BRM

U galite naudoti lusto FT245 USB1 arba naudoti Quickusb, USB2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back