Aparatūra pastatyta naudojant COM prievadą prijungti prie LabVIEW

J

Jerry_June

Guest
Ar pačiu paprastas aparatūros ar kitos įrangos naudojami statyti nors nusipirkti sau, naudojant COM prievadą ir gali prijungti prie LabVIEW? Jei turite, arba žinote kur galiu rasti pasakykite man, nes!

Sveiki, Džeris, yra labai paprasta naudoti COM prievadas, skirtas prijungti išorinius įrenginius ir lentos. Daugiau informacijos galite rasti knygų, pavyzdžiui, "Serial Port išsamus" ir "lygiagrečiai uoste visiškai". Jei ir ieškote tam tikro įrenginio, tada galite "Google" ji.

Ok, ačiū šią knygą, aš jau, bet aš noriu sukurti savo aparatūros, kad galima naudoti su LabVIEW programos. Aš turi sukurta temperatūros kontrolės naudojimo COM, bet kai sujungti į LabVIEW programos nežinau, kad uoste.

Labas Yra du būdai daryti communiction su PC Custome plėtros tarybos. 1) tyrimas jau esamų ir naudoti tuos protokolus savo Custome lenta. 2) Sukurkite savo cusotme lenta ir tada rašyti programinės įrangos tvarkyklės, C arba C + +. Išsami informacija apie standartus gali būti rasti LabVIEW vadovus. Yra daug Keil lenta prieinami rinkoje, ir taip pat LabVIEW programinės įrangos naujinimo Keil lentos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back