Anyone know what it is?

B

berniukas

Guest
Jis turėtų būti 90 laipsnių hybridge.Bet aš niekada anksčiau nebuvome matę.Tai yra balansas stiprintuvo įėjimo.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Akivaizdu, kad tai visų fazių galia splitter.Galite pasakyti, kad iš vienodais atstumais nuo pašarų punkte dviejų pakilimo taškų.Poilsis, kai tinklo rūšiuoti, kad arba
1) izoliatų atspindi energija iš vieno įrenginio patekti atgal į kitą prietaisą.Tai vaiku atrodo kad atsispindi energijos liks λ / 2 vieno kelio, ir 2λ / 2 pagal kitas kelias - nutraukti kitame kilimo vieta
2) gali būti kai kurių atitikimas tinklo išlaikyti įtampa mažas baltas lustai, kurie manau yra Rūšiuoti rezistoriai su žeme.Kartais turite įtampos arcing problemų tokių prietaisų, o gal ir ši struktūra sumažina atspindys Stovinčioji banga įtampa varžai.Atkreipkite dėmesį, kad tie balti granulių yra sumontuoti ant metalinių Lygiosios šilumos išsklaidymo, todėl nėra tikėtina, RF galios partija šioje grandinėje.

Jis yra 200 W Energijos vairo.Žinau tik Wilkinson ir T-jutction galios dalikliu.Be Wilkinson, mums nepavyko prisijungti bet rezistorius žemės.kad kodėl aš Nežinau, kodėl jie padarė, kad čia.Aš abejoju, kad tai yra balansas stiprintuvas, bet aš niekaip negalėjau suprasti, kas tai yra grandinė.Jie naudoja balansas stiprintuvas struktūra impulso stiprintuvas apsaugos grandinę nuo greitai kintančių Impedance dėl įėjimo impulsas.Skelbimas po 1 valandos 46 minučių:Gerbiami biff4
Turiu imituoti grandinė.Iš tiesų energijos paskirstytojas su pusiausvyra konfigūracijos balansas stiprintuvas.Visi atsispindi galia bus discipated ne tie du varžai.

Hmmmm, labai įdomu.Jei tai padarė su įprastomis wilkensen skirstytuvo, turintys visas atspindi energija būtų rodomas per vieną 100 Ohm rezistorius chip, ir jis tikriausiai lanko daugiau, ir būtų daug sunkiau, nes šilumos šalintuvo rezistorius būtų nuosekliai tarp dviejų taškai ant padėklo.Manau, tai žiurkių lenktynių splitter yra gražus tobulinimo didelės galios taikymo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back