Antraštės failą sukurti į Keil

T

thannara123

Guest
Sveiki ekspertai, aš noriu žinoti, kad aš galiu sukurti antraštės failą į Keil rašykite žingsnis po žingsnio. ačiū už visus pakartojimus

pirmiausia sukurkite failą antraštės failą. jie paprastai nereikia jokių kitų antraštės faile turi būti papildyta, bet jei deklaruoja visas kintamųjų, kurie yra priklausomi nuo kitų, tada jūs turite būti, kad antraštės failo antraštės rinkmena jūs kuriate. Pavyzdžiui aš pins.h šio failo antraštės galiu naudoti reg51.h Kaip naudoti kintamuosius, apibrėžtus kitų antraštės faile ...
Code:
 / * failo antraštės deklaracija * / # include / * SFR deklaracija * / SFR LCD = 0x90; / * vienas bitų deklaracija * / sbit RS = 0x90; sbit LT = 0x91; sbit rel = P3 ^ 7; [/ code ] Aš 2. antraštės faile lcd.h čia i dont naudoti bet antraštės faile mano antraštės faile ... [Code] negaliojančiu lcd_cmdwrt (unsigned char cmd); negaliojančiu lcd_datawrt (unsigned char *); negaliojančiu DAT (unsigned char); negaliojančiu lcd_init (); tuščia nedelsiant (unsigned int);
tada galiu rašyti C failą kaip pagrindinis . c
Code:
 / * failo antraštės deklaracija * / # include # include # include void main () {lcd_init (); / / Norėdami initalise LCD o (1) / / begalybės kilpa {lcd_cmdwrt (0x01) / / aišku, LCD vėlavimas (10);}}

Seras negavau gerai, kad yra. Kur man jį (Notesy ar Keil arba nieko?) Tais atvejais, kai įdėti? (keils katalogas) Aš noriu paskambinti savo funkcijas, kurios parašytos antraštės failą (savo)?

parašyti jam Keil atidarant naują failą arba įveskite jį Notepad, bet išsaugokite jį kaip. val failą ir įtraukite ją į Keil projektą, kur visi failai yra pridėta .. ir sudaryti su kitais bylos projekto langas ....... saugoti visus šios antraštės failus tame pačiame aplanke, kur jūsų. C failai yra saugomi ...

Paprastai antraštės failai holdingo duomenų apibrėžimai ir funkcijos prototipus, kurie turi būti bendri įvairių šaltinio failus. Kaip kito šaltinio failus, jie gali būti sukurtas bet kuriuo teksto redaktoriumi arba Keil IDE failų redaktorius. Paprastam "plokšti" projektai, jie yra saugomi projekto kataloge. Sudėtingų projektų su pakatalogį, tai jūsų pasirinkimas. Kodėl ne jūs studijų kai projektų pavyzdžių?

Antraštės faile yra tik tekstinis failas su. Val pratęsimo, naudoti bet kuriuo teksto redaktoriumi ją sukurti. Galite įdėti ją į savo projektą, katalogą arba apima kelias savo kompiliatorių, jei įdėkite jį į projekto aplanką, tada galite įtraukti jį naudojant # include "headername.h" arba jei jis yra apima kelias # include Alex

Seras galite duoti man dar vienas pavyzdys atsižvelgdama uždelsimo funkcija nedelsiant ()

delay.h
Code:
 negaliojančiu nedelsiant (unsigned int);
delay.c galite parašyti kaip delay.c arba parašyti delay.c kodą pagrindinės programos
Code:
 # include tuščia nedelsiant (unsigned int sec ) {unsigned int i, j; for (i = 0; i

ckshivaram aš naudoti savo kodą duoti, ką man daryti delay.h [sintaksė = c] # ifndef __DELAY_H__ # define __DELAY_H__ tuščia nedelsiant (unsigned int) pavyzdys; # endif / * __DELAY_H__ [/ sintaksė] delay.c [sintaksė = c] # include tuščia nedelsiant (unsigned int sec) {unsigned int i, j; for (i = 0; i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back