Anti-atvirkštinis diodas už PVO?

Y

ysz

Guest
Aš projektavimas galios ic, ten yra galia PVO, bet jei VDD iki 0V, PVO bus sunaikinta, aš nežinau, kodėl? ir aš nežinau, kaip pridėti anti-atvirkštinis diodas už PVO, galėtų someboby pasakykite man, tks labai daug!

Kaip PVO prijungti? Be to, kas yra ne iš PVO vartų įtampa, kai VDD eina iki 0? Pasitikrinkite, ar jūs viršyti vartų oksidas suskirstymas įtampa .. Kas yra kiti suppply linija - 0V?

atsiprašome, PVO nutekėjimo prisijungti prie akumuliatoriaus, kai VDD eina į 0V, dattery tiekimo pakeisti dabartines su PVO, jis bus sunaikinti PVO, aš nežinau, kodėl, ir nežinau kaip išspręsti šią problemą taip pat .

šikšnosparnis įtampa yra pernelyg didelis PVO u gali naudotis kai plaukiojančios kūno techniką leisti šiai įstaigai reikalauti mokesčio lazda įtampos, kad išvengtų gedimo

arsenalą, ačiū. tačiau akumuliatoriaus įtampa yra 4.2V tik.

Manau, kad tai yra todėl, kad jūs surišo pmosfet masinių į VDD. Kai VDD eina į nulį, iš pmosfet dalis bus lygi nuliui, taigi nutekėjimo diodas bus perduoti šališkus 4,2 voltų. Turėtumėte dinamically pasirinkite urmu ryšį.

Jei maitinimo šaltinis atimti, N-šulinio įtampa bus Vbattery-0.7V, srovė tekės iš nutekėjimą, per n-gerai iki n + atvykti VDD, kurios priežastis bus sukelti PVO sunaikinti?

Nurodyti savo skaičiumi, PVO (Nwell) dalis yra susijusi su VDD. Kai VDD yra susieta su žemės (0V), ir baterija (D), įtampa yra 4,2 V, diodas, kurį sudaro P + DIF Nusausinkite ir Nwell jei perduoti šališkus 4.2V. Tai veda prie didelio einamosios pakankamai sugadinti prietaisą.

YSZ, naudokite plūduriuojančius kūną, ir tegul jis bus mokestis už 4.2v, kai VDD yra 0,

YSZ: Turite dizainas atvirkštinės apsaugos grandinę šioje paraiškoje. kai VBAT> VDD, valdymo grandinių Powered by VBAT, ir PVO kūno diodas (n-gerai) pereiti prie aukštesnės įtampos. tai galite įsitikinti, PVO saugus bet kokiomis sąlygomis. Arba trumpas srovė bus damange jums PVO (VBAT-> diodų> VDD).

[Quote = Hughes] Nurodyti savo skaičiumi, PVO (Nwell) dalis yra susijusi su VDD. Kai VDD yra susieta su žemės (0V), ir baterija (D), įtampa yra 4,2 V, diodas, kurį sudaro P + DIF Nusausinkite ir Nwell jei perduoti šališkus 4.2V. Tai veda prie didelio einamosios pakankamai sugadinti prietaisą. [/Quote] Sveiki, hughes! VDD turėtų būti Vbattery-0.7V, pavyzdžiui, dėl VDD = 10mA srovė, kai VDD = 5V, kai išjungti, ji shoud būti 10mA arba mažiau, ir VDD turėtų būti 3.5VI manote? [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 58 minučių: [/color] [/size] Arsenal & tsanlee, ar žinote, šios struktūros principą? iš PVO natūra:

Labas YSZ, schematiškas vaizdas virš nesutampa su skerspjūvio vaizdas, kurį siuntėte anksčiau. Diodas turėtų būti panaikintas ir trumpas sujungimas pagal skerspjūvio vaizdas. Kitas skirtumas tarp birių ir nutekėjimo diodas nėra parodyta šiame paveiksle.

[Quote = Hughes] Labas YSZ, schematiškas vaizdas virš nesutampa su skerspjūvio vaizdas, kurį siuntėte anksčiau. Diodas turėtų būti panaikintas ir trumpas sujungimas pagal skerspjūvio vaizdas. Kitas skirtumas tarp birių ir nutekėjimo diodas nėra parodyta šiame paveiksle. [/Quote] Hughes, jūs teisūs! Nuotrauka aš pirmą kartą paskelbtas yra normalus PVO, ir antra, mačiau daug lape anti-atvirkštinio įtampos. Aš do'nt žinoti, kaip ją įgyvendinti. Ar galite man parodyti antrojo PVO skyrių? labai tau ačiū!

Manau, kad tai yra sunku įgyvendinti, pavyzdžiui diodas standarto CMOS procesą. Gal tik diodas P + difuzijos į Nwell diodas, bet tai yra labai dideli substrato dabartinės dėl parazitinių pnp tranzistorius. Vietoj to, aš rašyti kitą jūsų nuoroda schema.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back