Antenos Tarpusavio cooupling matavimas

B

berniukas

Guest
Kiekvienas turi bet kuri nuoroda į šią temą?Ar galima naudoti tinklo analizatorius tai padaryti?

Sveiki berniukas

Tai galima padaryti su tinklo analizatorius, tačiau yra
Problema su elementu, esančių toli nuo centro jums
gaus tik triukšmo etapą.taip, kad gauti geriausias ir tikslius duomenis
turi naudoti gera.ir dabar manau, kad tai tik Agilent PNA
Nes ji turi geriausius dinaminį diapazoną.Tai galite padaryti taip pat su
BST arba HFSS.

Pl

Gerbiami plazmos, kaip padaryti, kad PNA tinklo analizatorius?Aš vienas, kad bet man nepavyko rasti jokių taikymo dėmesį į Agilent svetainėje, papasakok man, kaip tai padaryti.prašom patarti

Jūs turite žiūrėti į PNA yra padėti nukreipti į Menue
ir jei mesti forma tinklo analizatorius lango gausite Win2000 lange yra flash "failo nuorodą įvedimo.
Jūs kalibruoti PNA visiškai dviejų uostų
naudoti elektroninių nių rinkinys arba mechaniniu rinkinys.tada matuoti VSWR "S11"
nuo centro elemento kai kiti pakraunami.
perjunkite į "S21" ir įvertinti nuostoliai tarp centro
elementas ir kt.vėl kiti pakraunami.

Jei tinklo analizatorius neturi pakankamai dinaminis diapazonas, galite naudoti CW signalų generatorių ir sinthetised spektro analizatorius.etapas užraktas toghether kad freq.ref., tokiu būdu yra 100dB dinamiškais gali būti pasiektas.

Bet ...norėdami pamatyti antena tarpusavio ryšio, jums turi būti nereverberacinėje aplinkoje.
Be to, kas yra "tarpusavio" tiksliai reiškia?bendro pol? kryžminis pol?ar kas?gal izoliacijos?
Jei tikitės, kad priemonė ekstremalios žemo lygio, yra significally sumos signalas gali atėjo iš gautą Echo signalas perduodamas adiacent antena.

Berniukas:
Galite pirmiausia imituoti jį BST arba HFSS arba FDTD!Rezultatas gali būti naudingi Jums!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back