Antenos modeliavimo palyginti su matavimo IE3D

M

mengjom

Guest
Aš sukūrė plokščių pleistras masyvą 5,8 GHz naudojant IE3D. Kai aš pirmą gaminami antena atgal, kaip galima tikėtis, jis nebuvo tobulas rungtynes, ir man reikia daryti iš naujo nugara. Ką aš noriu padaryti, tai pritaikyti modeliavimo parametrus taip, kad imituoti S11 atitinka matuojamas S11 su antena, ir tada patikrinti, kad turiu max antenos stiprinimo ir min kryžiaus poliarizacija modeliavimas tuo pačiu dažnius matavimai. Kai tai pasiekiama Noriu pakoreguoti antenos matmenys optimalų veikimą ne mano norėjau veikimo dažnis. Suderinti modeliavimas matuojamas aš pirmą kartą įtraukta į SMA jungtis (iš bendraašių vamzdžių, pridėta labai mažų serijų šuntas rezistorius ir dangteliu įėjime) modelis. Tokiu būdu ir pritaikyti šiek tiek apie epsilon_r ir dielektrinių nuostolių galiu gauti geros rungtynės tarp imituoti ir matuojamas aplink rezonanso (žr. attacment), bet imituoti S11 kreivė visada yra ilgesnis nei išmatuoti. Ty galiu tik suderinti kreivės vienu dažniu. Bet patarimų, kokie parametrai, siekiant prisitaikyti kurstytojas rungtynės?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back