Antena efektą

R

ryusgnal

Guest
Pridedu apie kai antena poveikio Maketas IC Dizainas pastabos.Pažymi, paaiškinti, kad būtų išvengta antena poveikį Turime metalo 1 nenutrūks.Tai reiškia, kad mes turime sujungti metalo 1 iki metalo 2 ir prijungti jį vėl metalo 1.Gal aš prisijungti 1 metalas su metalu 2 ir ne vėl prisijungti su metaliniu 1?yra antena poveikis vis dar pasitaiko?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

antena taisyklė tik rūpi M1 užsikabinęs su vartais, kiek galite laikyti M1 pakankamai mažas dydis, jūsų atveju, kai M1 yra prijungtas prie M2 ir nebuvo sujungti į M1 kartą, kad turėtų būti gerai.
bet iš tikrųjų, o CMOS dizainas vartai visada susijęs su sklaida arba PAD, nes nežinote, kada atveju jums aprašyta įvyks.

Taip, antenos poveikis bus vis dar kyla, jei nenorite grįžti į met1 arba iki met3 šiuo klausimu.Per plazmos ofortas bet metalo sluoksnio, jonų bus surinkta metalo pati (Wafer yra rengiami žemės potencialą) ir galiausiai pakenkti vartai plonas oksido.Mokesčio suma (arba skaičius jonų) renkami atsižvelgiant į bendro ploto metalo prijungtas prie vartus.Tarkime, yra didžiausias santykis metalo vartų srityje yra leido 3000 / 1 tam tikros technologijos.Taigi, jūs vis dar pažeidžiamos taisyklės, jeigu jūs tik sujungti trijų kvadratų met1, tada eiti į met2 ir prisijungti 5.000 aikštės į vieną kvadratinį poli vartai.Apgaulė yra arba vietoje "Jumper" dėl didesnės metalo (minimalus plotas metalo pakanka!), Tada grįžti iki žemesnės metalo arba prisijungti Šotki diodas į metalo kelias (paprastai vieną kontakto su p - difuzijos pakanka) atitraukti viršija mokestį.

Hope that helps!

C.

Ar antenos poveikis atsiranda tik prie vartų oksidas?Kaip apie nutekėjimą ir šaltinio?galime prijungti nutekėjimo ar šaltinis didelio ploto metalo 1?

Iki šios dienos, aš ne širdies bet už sukeltą žalą difuzijos per plokštelių apdorojimui.Potencialą, kuris gali įvykti, yra nepakankamai aukštas, kad sukelti negrįžtamus difuzijos.Aš gali stovėti už ištaisytas technologies <90nm, bet nei ta, vartai oksidai yra silpnoji vieta.
Jei turite klausimų, visada kreipkitės į Fab!Jie turi sugebėti teikti informaciją, taikomi Jūsų pasirinkimo procesą.

Linkėjimai,

C.

CK815 rašė:

Aš gali stovėti už ištaisytas technologies <90nm.

Tu negali ignoruoti antena poveikis vartų!Mano pareiškimas buvo nuoroda į difuzijos.Taigi apskritai, nematau jokios difuzijos minimal tranzistoriai pavojų šių technologijų centrų.Kas jums yra iš esmės diodų struktūros, kaip vaflių substratas vyks potencialas (paprastai žemės) per ofortas.Vartai oksidas veikia, nes yra labai plonas ir todėl negali išlaikyti mokesčius, kurie gali sukaupti per ofortas.

Hope that helps!

C.

labas
If u prisijungti metalas 1 m2 tada m2 iki poly.Jei m2 trumpą tada bus išvengta antena poveikis
naudoti metalo jumber idėja per ilgą metalo jis negali būti susijęs su pagal Ising didesnės metalo tarp poli gamyba.Toplevel metalas bus išsigalvoti vėliau tik ir jis turi būti šalia poli pat
Manau, kad dabar jūs R aiškiai
linkėjimai
analayout

Hello Friends,

Man visada buvo labai keista abejonių dėl antenų poveikis.

Ką aš supratau iš "Antenna taisyklės riboja metalo srityje, kurios gali būti saugiai prijungtas prie vartų".

Dabar, jeigu aš Split 1 metalas, nes plotas buvo didesnis, ir imasi VIaS prie metalo 2, ir vėl mums sugrąžinti susijusių su metalu, naudojant kitą per 1, tokiu būdu mes dalijant bendrą metalo srityje į tris dalis, ty A1, A2 A3.Mano abejonės, yra tada, kai galutinis connectin daroma, iš viso už sukauptą atskirai A1, A2 ir A3 bus susumuoti ir žalos vartai oksidas.Taigi, kaip mes išvengti oksidas sugriauti?

Ačiū

labas
antena poveikis vyksta per ėsdinimo procesas
see if u padaryta a1 a2 a3
per mi etch didesnis A1 plotas negauna susisiekti su poli BCZ A2 srityje dar nėra sukurta
durig A2 ofortas tai susisiekti su poli trumpą atstumą tik todėl galime
išvengti didelio ploto
Manau, kad per m2 ething nemokamai sukurs ant M1, o ne kurioje R Getting susisiekti su m2
IH šiuo atveju A1 neturi įtakos BCS per A2 graviravimas vartus kontakto taip
a2 a3 poli todėl negali sukelti antena Efect
tikiuosi, kad NW UR aiškus
linkėjimai
analaout

Teisingai, mokestis bus tik kauptis metalo sluoksnis turi būti išgraviruotas, nes tai metalas yra tiesioginio kontakto su plazmos.Suprantu jūsų susirūpinimą dėl mažos metalinės plotas jumering pvz.metal1.Bet kas yra svarbu metalo srityje, tiesiogiai susiduria su plazmos!Taigi, jei jūs naudojate mažas met2 Jumper išvengti antena poveikį met1, esate saugus pusėje.

Linkėjimai,

C.

CK815 rašė:

Taigi, jei jūs naudojate mažas met2 Jumper išvengti antena poveikį met1, esate saugus pusėje.

jei m2 plote yra daugiau kaip apriboti bus sukelti antena poveikį
Tuo metu ir turėtų naudoti mažos M3 jumber
linkėjimai
analayout

Hello Friends,
Turiu Antenos teorija ir dizainas knyga profesoriaus L. Warren Stutzman ir Gary A. REFERENCES

Prašome atsiųsti man nuorodą, iš kur galite parsisiųsti šią knygą.

Arba net jei šios knygos siųskite nuorodą
Microstrip antena Dizainas (Artech House Mikrobangų Biblioteka
by KC Gupta (Redaktorius), Abdelaziz you (redaktorė)
ISBN-10: 0890061807

Esu labai nauja į šį antenų projektavimo, prašome pasiūlyti man Kaip tapti puikiai Antenos dizaineris.Linkėjimai
Karthik

Matau vis dar yra tam tikrų abejonių antena poveikis painiavos.Let's try pavyzdys:
Jūsų projektavimo taisyklės, kad didžiausias santykis, atsižvelgiant į metalo sluoksniu vartai-poly yra 3000 / 1.Darant prielaidą, kad turime mažiausią vartai prijungtas prie labai ilgo metal1 pėdsakus, kurie viršija šį santykį, mes galime išspręsti šią problemą, dėl metal2 naudoti tik trumpą pėdsakus ant met2 metal1 jumpering.Jei mes būtume "Jumper" metal1 pėdsakus su kitu ilgas metal2 pėdsakus, kurie taip pat viršija mūsų max santykis 3000 / 1 (met/poly- vartai) peržiūroje mes dar kartą pažeisti taisykles.Mokesčio sukaupta per etch žingsnio dydis priklauso tik nuo metalo srityje tiesiogiai veikia kraujo plazmoje.Nesvarbu, jei mes 1000's kvadratų metalo prijungtas prie mūsų Jumper mažesnes metalo sluoksnių!

Tikiuosi, kad suteiks jums geresnį vaizdą.

Linkėjimai,

C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back