antena dizainas aa RFID skaitytuvas

S

sukanya

Guest
Sveiki, aš esu projektuojant RFID skaitytuvą. Ar kas nors padėti man su antena dizainas radijo dažnių programas. Skaitytojas darbų dažnumas 135kHz ir dabartinės reitingų antena turi būti 137mA. Please let me know, kaip tai antena turi būti suprojektuoti ir kokie yra įvairių rūšių antenos, kurios gali būti skirtos. Taip pat papasakok man apie anteną, gali būti pastatytas ant PCB. Ačiū.

Ji bus labai sunku pastatyti ant PCB antenos šiuo freq. Antena turi būti dalis rezonansinę grandinę klausomos ne 125KHz. BTW, su RFID, kiek aš žinau, freq. yra 125KHz, o ne 135. Antena turi būti suderinti plotas kreditinę kortelę, ir vijų skaičius turėtų būti apie 30. Vielos skersmuo: 0.3-0.5mm. Kaip minėjau anksčiau, antenos turi būti rezonansinę grandinę dalis, ir kad būtų pasiektas maksimalus skaitymo nuotolis (U gali gauti 12-15cm), jūs turėsite suderinti įterpiant / pjovimo virsta antena, kol gauti didžiausią įtampa jo galuose (> 50Vpk-PK). / Pisoiu

Šiuo dažnis fizinės asortimentas yra labai mažas ir ryšys yra indukcinis. Apskritai, fizinis diapazonas yra apie dviejų ričių (skaitytojas ir atsako) mažesnis, išskyrus kai kurias ypatingais atvejais skersmens. Mačiau vienas metras diapazonas skaitytojas, kad buvo siųstuvo ritė puse metro skersmens ir gauna ritė maždaug 6 cm kvadratas su daugybe posūkių. Abu jie buvo spausdinami storio vario sumažinti nuostolius. Atsakas buvo plona viela žaizdos daugybe posūkių žaizdos aplink plastikinės kortelės perimetras (mm ar du nuo faktinės išorinio krašto kortelė) keletą cm per kiekviena kryptimi su IC prijungtas prie ritės.

Taip, tai yra gaminio partijos veikia ne šio frequncy tačiau skaitymo atstumas trumpesnis nei 100cm. Jūs galite pasirinkti produktą 13.65Mhz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back