Antenų matavimai su tinklo analizatoriaus. Pagalba reikia!

M

manos87

Guest
Sveiki visi, aš padariau dvi λ / 4 monopolis antena su savo vertinga pagalba ir dabar man reikia šiek tiek apie matavimų gaires. Pirmiausia, aš kalibruojamas su atvira, trumpas ir apkrovos tinklo analizatorių (HP 8714C) ir sureguliuota antenų, kad galėtų veikti esant 900 MHz. Be to, aš matuojamas dviejų antenų atspindžio koeficientą. Dėl spektro analizatoriaus absense, aš maniau, kad naudoti tinklo analizatorius, siekiant įvertinti gautą galią. Ar galite man papasakoti, kaip aš galiu padaryti? Be to, galiu įvertinti tokius dalykus, kaip delay plitimo tinklo analizatorius? Ir, pagaliau, ką kiti svarbūs matavimai aš galiu daryti su tinklo analizatorius, atsižvelgiant į tai, kad projektas yra orientuota į bevielio ryšio kanalų modelių prognozavimas, modeliavimas ir matavimai). Pagarbiai, Manos [color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 19:10 ---------- Ankstesnė žinutė buvo ne 17:55 -------- [/size] [/color] Kiekvienas: šypsena:

Tinklo analizatorius yra standartinis būdas padaryti antenos bandymus. Tinklo analizatorius yra signalo šaltinis ir imtuvas. Prijunkite vieną antenos uoste 1, kita - į uostą 2. Jūs norite padaryti perdavimo matavimo S21. Tai suteiks abiejų antenų Gain Plus plitimui tarp jų praradimo. Paprastai viena antena bus nustatyta ir kita bus perkeltas. Be to, atkreipkite dėmesį, kad jei antenos yra toli vienas nuo kito, jums gali tekti rankiniu būdu pakeisti (pailginti) sweep laiką.

Ačiū pstuckey! Tinklo analizatorius, kad galiu naudoti toliau pateiktas parinktis. Uosto 1 parinktį a) elektros perdavimą ir b) atspindys. Tas pats pasakytina ir uosto 2. Siekiant gauti S21 matavimai turi - nustatyti port1 ir Perdavimas 2 PORT? arba tiesiog prievadas 2 Perdavimas? Kas yra tinkamas būdas tai padaryti? Be to, atstumas tarp antenų skirsis nuo 0,5 metro iki 20 metrų. Kodėl turėčiau pailginti sweep laiką? Ar galite duoti paaiškinimą? Aš manau, iš jūsų atsakymo, kad mes - cant priemonė dalykų, pavyzdžiui, vėlinimo spreas su tinklo analizatoriaus. Pagarbiai, Manos

Kas yra jūsų tinklo analizatoriaus markę ir modelį? Tinklo analizatorius yra turbūt nėra geriausia priemonė išmatuoti uždelsimo plitimą, nes ji yra tobulinami, lėkė imtuvas. Tai taip pat priežastis, kad ilgą perdavimo atstumus, gali tekti koreguoti raidos greitis. Jei tai yra platus per greitai jis bus perkeltas į kitą dažnį, kol ji gauna energiją iš anksto. Tai paprastai tik dėl santykinai didelių antenų atskyrimui 100 pėdų) problema, tačiau jei matote, kad jūs negaunate jokių įgaliojimų, pabandykite sulėtinti greitis raidos.

Pstuckey, ačiū dar kartą. Radau išspręsti problemą, kad turėjau. Be to, apie uždelsimo plisti, ji negali įvertinti, nes galima išmatuoti tik fazių skirtumas tarp atskaitos signalo ir recceived, todėl jūs galite įvertinti tik po kurio laiko, kuri atitinka iki 360 laipsnių fazės poslinkio. Nuo S11 parametro, gaunu @ 900MHz 10dB, o tai reiškia, kad tik 10% galios atsispindi. Kaip aš galiu rasti nesutapimo nuostolių antenos ir kaip tai paveikia įstojo į valdžią?

Yra daugybė lygiaverčių lygtis nesutapimus praradimo, ml = 10 * log (1 - (VSWR-1) / (VSWR 1),] ^ 2) Kadangi jūs turite dvi antenos į jūsų sistemą, jūs turite du neatitikimo nuostolius .

Labai tave palaikau, Aušra, nes kažkiek tave pažinojau, kai sotuijavdme lituanistiką, tik aš buvau žemesniame kurse:) Jau tada išsiskyrei savo kūrybiškumu, nuosekliu darbu, valia. Linkiu sėkmės finišuojant! Beje, tavo blog'ą skaitau nuo pat pradžių, kažkaip visai netyčia jį užtikau interneto platybėse:) Čia randu daug įdomių minčių, įspūdžių ir įžvalgų. Ne kartą pasiūliau paskaityti ir savo draugams. Lauksiu naujų įrašų! Gaivios pavasarinės nuotaikos ir sėkmės darbuose!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back