AnSoft HFSS versija 9,2 Visas Dokumentacija

P

paolone1340

Guest
Sveiki, aš patikrinti visame forume ir neradau tos knygos. Manau, kad labai svarbu ne tai, kaip ji reta!
20050722091624_a1.JPG
20050722091718_a2.JPG
20050722091735_a3.JPG

L. Ar nėra jokių knyga išleistas AnSoft su langelis įrengimas. Tai labai retas dokumentas, kuris Radau gryno atveju dėl neto.

Dokumentas turi 700 puslapių ir buvo parašytas 2003 metais. Tai vartotojo vadove programos. PDF 50MB dydžio.

[Quote = yellowtooth] Atrodo, kad RAR failus nėra įkelta visiškai. [/Quote] Ar redaguoti failų vardai pašalinti _xxx kur xxx yra trys skaitmenys?

Išbandykite šią nuorodą: [url = ftp://12.29.113.176/training/hfss/release9/hfss_full_book.zip] HFSS 9,2 Visas dokumentacija [/url] Tikiuosi, kad tai išsprendžia šį klausimą.

Gera nuoroda! Jei tai jūsų FTP svetainės, pabandykite ZIP failą naudodami WinRAR vietoj WinZip, kad bus išgelbėti gana daug vietos! Pavyzdžiui, HFSSbook į RAR yra tik 14MB, o 43MB zip. [Quote = sassyboy] Išbandykite šią nuorodą: [url = ftp://12.29.113.176/training/hfss/release9/hfss_full_book.zip] HFSS 9,2 Visas dokumentacija [/url] Tikiuosi, kad tai išsprendžia klausimą [/quote].

Tai oficiali Ansoft FTP. Taigi, aš jokios kontrolės. Tačiau, ačiū už sugaištą laiką, tai gerai žinoti.

Aš mačiau knygą completelly bet atrodo, yra nurodyta, kai jūs einate träning.

AnSoft HFSS versija 10 Visas dokumentacija galima rasti oficialių Ansoft FTP.

Galėtų man padėti gauti HFSS 10 dokumentaciją? Bandžiau naudotis šiuos ryšius, bet puslapis yra nepasiekiamas. Ačiū

atsiprašau, aš noriu knygą apie hfss 11 ir aš noriu žinoti, kaip galėtumėte susisiekti sma coneector į mikrojuostelinių antenos?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back