Analog Atbulinės

E

electronrancher

Guest
Aš tik galvoju atbulinės senosios 339 palyginamųjų (taip, kad specifikacija suteikia visą schema) praktika dėl gamybos IC.Kiekvienas kada nors padarė, ar kitos paprastos SSD?

Diskusijas su Rambus į kitus analoginius tema privertė mane manau gana daug per tai - IC autorių skirtas kaukes ir autorių teisės yra skyrius paaiškina, kad atbulinės savo IC puikiai teisinis kol savo struktūrą ir išdėstymą, yra unikalus.

Anyone interested in atvirkštinės inžinerijos temą?Aš pradėti mirti nuotraukos taip pat, kad kiekvienas, kuris gali rašyti ac programa išspaudimui nuotraukas į Prekė yra labai reikalingi.Aš paėmė vienos klasės skaitmeninių vaizdų apdorojimo ir rasti blizgus metalas 1 kraštų yra labai paprasta, palyginti su Redingas abėcėlės!

Anyone care teikti pagalbą standartizuotas atvirkštinio inžinierius bibliotekoje?Natonal Pusiau
vs Intersil vs TI vs Linijinis Technika
vs Maksim
vs Micrel
vs bet kai kurie atstatomi schemos pradėti kategorijos?

Mes esame maža grupė, bet su daugeliu talentų - gal elektroda turėtų pradėti fabless IC kompanija!

Kurį laiką atgal aš pamačiau popieriaus, kuris kalbėjo apie išdėstymo atkūrimo atvaizdą.I'll try to find it again ir tvarko jį jums.

Beje,
spojrzyj www.chipworks.com.

What you say about creating dizaino namas yra įdomios :)

Taip, Chipworks yra vienas iš jų.Dar vienas yra Puslaidininkių įžvalgos www.semiconductor.com taip pat Kanadoje.Jie abu padaryti iškomplektuoti.Kai 5-6 metų tai buvo padaryta taip.A lustų paketas buvo atidarytas, tada jie buvo padaryti nuotraukos kiekvieno sluoksnio - metalo 5, tada juostelės ir padaryti nuotrauką metalo 4, tada juostelės jis vėl ir padaryti nuotrauką metalo 3 ir tt, kol jie baigs su difusion sluoksnis.Tada tie, nuotraukos buvo spausdinamos ant labai didelių fotopopieriaus - apėmė didelę dalį grindų.Ir po to prastos inžinieriai buvo nuskaityti į difusion vaizdą, identifikuoti prietaisus ir atkurti ryšius su juos ant nuotraukos viršutinių sluoksnių.Po to jie išskleisti schema.Žinoma, nes tuo metu jie sukūrė vaizdo apdorojimo programinė įranga, todėl dabar jie neturi dirbti ant grindų, bet ekrane darbo.Bet manau, kad tvarka ekstrahavimo schemos yra ta pati.Galima rasti šiame darbe įdomus, ypač tą dalį, kai jums organizuoti ir nustatyti funkcija išgautų schema.
Taip pat manau, kad kai kurių stambių kompanijų, taip pat paramą nedidelė grupė daro iškomplektuoti.

Tai great stuff - I
didn't know you gali būti aukšto lygio kompanijos iš kėsintis į naują Intel Prescott!Maniau, kad jis vis dar buvo pilkos zonos!

Taip - aš žinau, daugelis įmonių, kurios RE grupių, tačiau paprastai tai tik grupė dizainerių, kad neplyštų dalys žemyn laikas nuo laiko, kai greitai produktą reikia konkuruoti.

Manau, kad rverse didelio logikos nėra geras būdas dizaineris.Bet atstatyti analoginis grandynas yra geras būdas., Nes analoginį kanalą dažnai yra mažesnis kaip 100 tranzistorių.

Tai gali būti net 100 tranzistorius.Jis gali būti 10 ar net tik keletą arba padaryti.

Extracting the circuit is not a problem; understanding how it works, sometimes is and this is what is meant by reverse engineering.

Manau,
tai reikia daug pastangų, kad atvirkštinio šiuolaikinės IC nuo 0,25 um procesą ir didesnis (TSMC UMC teikti 0.18um RD procesas).
Jums reikės labai pažangios optinės mikroskopijos ar net elektroninės mikroskopijos ir rūpi daugeliui kitų dalykų.

Taigi, visiškai atbulinės šiuolaikinės IC beveik neįmanoma.
Bet jūs galite atvirkštinės kai kurios svarbiausios dalys IC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back