Analizuoti bendraašius stačiakampio bangolaidžio perėjimai

S

sandruska

Guest
Aš esu bendraašius analizė stačiakampio bangolaidžio perėjimai ir parametrų S11 ir S21 rezultatus pataiso. Aš naudoju stačiakampių aproximating bendraašių garsiakalbių, ir aš naudoju kaip sužadinimo, Susitelkusius uostų (vidinis bangolaidžio). Bangolaidžio medžiaga yra vakuumas, ir aš ne priskiriama krašto dizainas. Su šiuo, 11-15 GHz diapazone yra klaidingi parametrai S11 ir S21-10dB, kodėl?. (Prašome žr dizainas) Ačiū visiems.

Ar galite suteikti bendraašius ir stačiakampio bangolaidžio matmenys?

Tiesą sakant aš ne gauti daug informacijos apie savo nustatymus sužadinimas ir lunmped uosto, galiu tik pagrįsti, apie ką aš atspėti iš UR skaičius. Ir taip pat galite prijungti įkalbinėti pin bendraašius linija, tada galima naudoti ne bangolaidžio banga uosto, mes galime sugauti visą informaciją apie režimo kitimas. Nuoširdžiausi linkėjimai,

Sveiki, aš neturiu pakankamai taškų perskaityti jūsų dokumentą. Aš manau, esate naudojant HFSS. Pirma, aš rekomenduoju naudoti Waveports Skatinami Modalinis tirpalu. Įsitikinkite, kad jums nustatyti pakankamai rūšių uosto, kitaip jūs galėtumėte gauti neteisingus rezultatus. Antra, kodėl jums artimas bendraašių garsiakalbių su stačiakampių? HFSS susijęs su tiesa paviršių lengvai. Jūs netgi galite kontroliuoti paviršiaus approxiamtion, naudojant akių operacijas .. Trečia, aš nesuprantu jūsų ribinėmis sąlygomis ... Iš HFSS meniu spustelėkite ribą Ekranas (Solver peržiūrėti). Įsitikinkite, kad ribinės sąlygos, kaip jūs tikėjotės. Nutylėjimą išorinio krašto sąlyga PKA (Perfect elektros laidų). Itai

[Quote = itaifrenkel] Sveiki, Antra, kodėl jums artimas bendraašių garsiakalbių su stačiakampių? HFSS susijęs su tiesa paviršių lengvai. Jūs netgi galite kontroliuoti paviršiaus approxiamtion, naudojant akių operacijas .. Itai [/quote] Aš stengiuosi atsakyti į šį klausimą u. ^ _ ^ Kai bangolaidžio dydis elektros didelės bangos ilgio, bendraašius PIN forma turi mažiau įtakos režimas srityje pasiskirstymą bangolaidyje viduje. jo funkcija yra teikti sužadinimo. Ir HFSS tinklelio procesas, jūs galite pamatyti bendraašius PIN kraštinių santykis (jei naudojate cilindrų) yra labai blogai. crazyly padidinti unkonwns (laiko ir atminties reikalaujantis). Taigi, mes galime matyti daug šios rūšies substistution cilindras su stačiakampio (kubinių) objektas su nice modeliavimo tikslumas. Nuoširdžiausi linkėjimai,

[Quote = asdfaaa] sry, pav praleistų [/quote] atsiprašau, bet aš nesuprantu skaičius. Kur aš norėčiau atkreipti uosto?. Man reikia atkreipti sužadinimo skaičius stačiakampių (aproximations bendraašius).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back