amplitude matavimas

A

amirbaragh

Guest
Sveiki, aš noriu matuoti rektifikuoto impulso signal.one paprastu būdu viršūnę, naudoti mėginys ir hold.but čia turiu signalą x juostos aukšto dažnio) su ciklas apie 10ns.so i cant naudoti mėginio ir palaikykite. prašome padėti man!

Gigatronics ir Agilent gaminti labai tikslius ir ekonomiškai efektyvių didžiausioji impulsinė galia detektoriai ir galios matuokliai pulsuojančią RF signalų. Viskas, ką turėtų pasirinkti tinkamą Power Detector ir vatmetro dažnio ir moduliavimo schemą.

Sveiki, aš noriu išmatuoti, rektifikuoto impulsų signal.one paprastu būdu viršūnę, naudoti mėginį ir hold.but Čia turiu x juostos signalą (aukštas dažnis) su 10ns.so ciklas apie i cant naudoti mėginį ir hold.please man padėti!
Yra keletas greito taikymo sritys. Naudoti seną Tektronix, kuris turėjo galvą 25 ps risetime,. Tai turbūt buvo apie 20 metų, tačiau aš nesu įsitikinęs, kas yra moderniausias dabar. Kaip apie sumaišant jį su dažnio signalo beveik odfiltrowywanie suma dažnį, ir ieško skirtumo dažnio įprastinės apimties?

Sveiki Jo geras būdas, kad aš nusprendė, kad kaip galutinį way.but dabar i pasirinko IC ltc5564, ištaisyti savo indėlį ir norite išmatuoti apie output.note viršūnę, kad mano indėlis yra moduliuota impulso signalas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back