Amplifer už expriment

P

poodina

Guest
Esu reikia pagalbos kuriant klasės ar klasės AB stiprintuvas dažnių diapazone 100kHz-900Khz. Sugeneruoti naudojantis mikrokompiuteris, lygis pasikeitė ir papildyta, kad būtų galima grynas sine wave su kilmės ne nulį. Turiu naudojant + /-24V tiekimo arba vienkartinės 24V apribojimas. Pagrindinis reikalavimas stiprintuvo yra tai, kad išėjimo vieno turi būti bent 48V piko [96Vpp]. Šis vienkartinis bus suteikti vario ritės vieno eilė. Turėjau idėja naudojant transformatorius sujungtas išėjimo etape klasės stiprintuvas archyvas pageidaujamą išvestį. Ar norėtumėte žinoti, jei šis požiūris yra teisingas ar yra kokiu nors kitu būdu pasiekti 48volt smailės bangos, iš vieno [klasės stiprintuvą] arba dvigubas [klasė AB "amp] 24Volt tiekimas. Stiprintuvai setup aš galvoju apie naudojant yra priedą. [Url = http://images.elektroda.net/4_1299048200.jpg]
4_1299048200_thumb.jpg
[/url] Jei kuri nors kita idėja ar bet kokia kita schema būtų būti dėkingi.

su vario ritės vieno eilė.
tikrai nėra gera idėja 100-900kHz diapazone taip pat turite suderinti produkcijos ir apkrovą. Taip pat jums nereikia electrolitic kondensatoriaus emiterio grandinėje. Keraminiai arba maylar vienas bus atlikti darbą. Turėtumėte nepamiršti, gauti ar jūsų stiprintuvo ir amplitudės signalo. Šiuo metu Jūsų aprašymas trūksta dalies duomenų.

Signalo diapazonas nuo 100kHz-900Khz reikia rasti tinkamą dažnį mano eksperimentas. Aparatas yra vienas ruožtu ritė, gali būti padidinta posūkiais. Vienas turi būti šeriami ritė, magminės srityje turi būti nustatomas pagal vidurinio ritė, kuri yra viso eksperimento. Dabar autogeneratoriaus yra naudojamas, ir į įėjimo signalą į ritė [tai yra autogeneratoriaus L] smailės ties maždaug 28-32 voltai. Man reikia sužinoti, kas atsitiks, jei piko voltai yra didesnis. taip pat įvairių dažnių. Todėl šis Stiprintuvai setup yra nors iš. Iš Stiprintuvai dizainas yra ne problema, Man reikia žinoti, jei iki transformatorius žingsnis yra naudojamas išėjimo etape tai bus man didžiausia įtampa, aš ieškau, naudojant A klasės su tiekimo iš 24 stiprintuvas V ir įvesties signalų 12volt piko [8.5V RMS]. Varža atitikimas gali būti tvarkomi. paveiksle yra tik grubus dizaino idėja. Ne faktinis grandinė. Didelės bendros ruožtu ritė sudaro krovinio, kuris bus prijungtas prie stiprintuvo tipas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back