"Ampere metras" už 50H.p.

V

vicky29

Guest
hi friends,
Man reikia padaryti skaitmeninis LCD kurių Ampere matuoklis, kurį galima išmatuoti srovę 3-fazės, 440 V, 50H.P kintamosios srovės variklis.Manau, kad nuo srovės variklių būtų labai didelis, todėl grandinė turi turėti galimybę įvertinti, kad taip pat.Please help me, kartu su pagrindinių (I think-tov konverteris bus reikalaujama).

Thanks in advance .....

Crystal Security to działający w systemie chmury program, którego zadaniem jest ochrona naszego systemu przed szkodnikami pokroju malware. Jest darmowy dla każdego!

Read more...

Jūsų Geriausia būtų įsigyti komercinės dabartinis zondas.Jie ateina su pakaba ant (brangu) ir sunkiai Laidinė (taip pat vadinamas srovės transformatoriai).Tai iš esmės transformatorių įdėti į seriją dujotiekiais.Tada imtis AC išvestis ir įdėti jį per mažas rezistorius.Voltage gauti yra susijusi su didelio masto faktorius prie maitinimo srovę.

Ekonomikai, jums reikia tik viena priemonė Mains Dirigentas nes jei variklis veikia tinkamai, jis remiasi beveik lygus dabartinio iš visų laidų.

Vienas saugos privalumas yra tai, kad nėra jokio tiesioginio ryšio su maitinimo transformatoriaus galia taip yra ne pavojinga įtampos lygį.

Abiejų šių statybos spalvotųjų core su maitinimo padaryti vieną tašką iš eilės (jis kerta Vidurio skylė) ir kitų likvidavimas kelis posūkiais.

Galios koeficientas didelių varikliai gali būti significanlty nuo 1.Ar jums reikia tik iš esamų ar jus domina etapo dydis?

Ačiū už atsakymą.iš tikrųjų man reikia nustatyti bendrą elektros varikliu vartoja kai teikiami pagal apkrovą.Ar galite pasakyti, man daugiau informacijos apie transformatorius, ty kaip padaryti, kad viena ...
ačiū ..

Padaryti galia reikia išmatuoti srovės, įtampos, o fazės angelas tarp jų.Yra specialios priemonės, kaip tai padaryti.Jei turite kalibravimo kreivė variklio (dabartinis dydis, ir realią galią), palyginti su apkrova galite padaryti geras atspėti iš dabartinio dydžio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back