AM / FM radijo Automobilių oro Stiprintuvai

C

CyberBrite

Guest
Hi All, Ar bet kokia įstaiga duoti / man padėti už schematiškai už AM / FM radijo automobilių kėlimo stiprintuvas ? Noriu paskatinti gaunant mano AM / FM radijo automobilių kėlimo. Ačiū iš anksto.

Dėkojame on1aag jūsų respons, matau, kad tema jums pasiūlyti yra paaiškinta, kaip kurti aukštos pelnas antena, ir nėra nustatyta, elektroninių grandinių papildyta gauti AM / FM signalo radijo iš automobilių kėlimo, kad aš noriu. TIA

Dėkojame, tanveerriaz Kas jums pranešti, kad man labai naudinga. Radau ten yra aktyvus antenos grandinėmis.Įtaisas FM / AM / SW su 9 įtampos šaltinio. Kaip įgyvendinti ją savo automobilį su 12-13,8 įtampos šaltinis? Ir automobilis, maitinimo šaltinio gauti iš akumuliatoriaus arba generatoriaus, kuris gali kelti triukšmą signalas tada galės erzina radijo signalo priėmimo, kaip nuslopino šį triukšmas? TIA

Sveiki, aš tikiu, kad ten būdavo antenos stiprintuvas iš Maplin Elektronika automobilio, nes prieš keletą i metus turėjo vieną ir aš tikiu, aš nusipirkau ją iš jų. Manau, Radio Shack (Tandy) taip pat padarė vieną, bet i dont think jie yra dabar, Tandy's, kad yra.

Taip, aš mačiau kai kurios bendrovės ją parduoti, bet aš noriu, kad ji savarankiškai. TIA

naudoti maitinimo šaltinį gauti iš radijo + viela naudoti lm7809 už 12v į 9V. naudoti Žemo praėjimo filtras powersuppy

Gerai, ačiū už jūsų visų reakcija vaikinai. Aš bando surinkti jį dabar. TIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back