ALTIUM, kaip objektų savybės palyginti su PROTEL

M

m2star

Guest
jiems buvo patyręs projektavimo PCB PROTEL, protell mes galime pakeisti visą PCB savybes plečia savybes, nuo vietinio iki globaliai ir gali kreiptis, kad Chang whloe laivą, bet man nepavyko rasti šią priemonę ALTIUM dizaineris 6 gali kas nors padėti suprasti ar daroma užuomina, kiekvieno visiškai idėja naudojimas

Aš nežinote, kas jūs ieškote, bet galite pabandyti PCB yra inspektorius, jūs galite pakeisti daugelį dalykų, priklausomai nuo to, ką pasirinkote / filtruojamas. [Url = http://www.blackstick.co.uk/blog/?p=391] ALTIUM dizaineris Pagalba ir patarimai 10 [/url]

galite naudoti pcbfilter,, parašyti užklausą arba naudoti "Rasti panašių daiktų" komandą. Tada pcbinspector, pasaulyje gali keisti parametrus.

Jei kalbame apie konkrečius PCB daiktų. Kaip šilko ekrano dydžio ir tt Tada rasti panašių objektą ir tada PCB inspektorius padės. Jei esate klausia, kaip chnage PCB perameters Globali (ty projekto parametrai), tada aš bijau, jie negali būti perkelti greitai, tačiau turi būti padaryta naudojant individualy "Projekto Options" meniu ir pasirinkę skirtuką Parametrai. Įvesties parametrai čia bus galima ir PCB ir schemos. Tikiuosi, kad padeda kai. Lukas vyresnysis PCB konstruktorius

pluoštas dėka visų OV jums ppl aš tirpalą, jei kas nors turi tą pačią problemą, tiesiog paklausti aš galiu paaiškinti-išsamiai .......... :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back