Altium dizaineris pin-Swapping tarp kaiščių įvairių detalių?

J

JohnG300c

Guest
Dirbu DDR2 sąsaja, kuri reikalauja daug prisitraukimas varžai. Mano dizainas naudoja x8 rezistorius matricos. Siekiant sumažinti pėdsakus nebaigtas ilgio Norėčiau, kad būtų galima panaudoti pin-Swapping tarp rezistorius matricos toks, kad po to, kai ant PCB, rezistorius masyvo smeigtukai gali būti tiesiog pridedama prie arčiausiai signalas kuriems nutraukimo. Kitaip tariant, man reikia iš naujo priskirti net iš vieno x8 rezistorius masyvo pin į kitą toje pačioje smeigtuku ar kitu x8 rezistorius masyvo. Altium dizaineris dokumentacija PDF formatu (AP0138) teigiama, kad dalis Swapping galima tik buvo padaryta, jeigu tų dalių yra pavertė yra visi sub-dalių tos pačios dalies. Ar yra išeitis su šia problema, ar man teks rankiniu būdu apsikeitimo neto etikečių mano schemos ir stumti atgal į PCB? Ačiū.

Yra vienas būdas, tačiau tai nėra labai gražus. Padaryti vieno komponento (tiek simbolis ir pėdsakas), kurį sudaro visų varžų. Žinoma, tai gali dirbti tik jei galite iš anksto nuspręsti, kur ant lentos jie bus visi pereiti. Tai taip pat gali būti nemalonus, kai kuriant BOM ir atsiėmimas vietos duomenis. Hugo

Ačiū. Aš galų gale ne būtinybės apsikeitimo nes aš nusprendė pasinaudoti serijos nutraukimą pastatytas į mano FPGA (lėtas 200 MHz DDR2 sąsaja "). Keletą likusių traukti-up buvo kaištis pavertė rankiniu būdu.

Manau, kad jūs galite tai padaryti naudojant įvairių vartų schematiškai simbolį ir tada naudokite dalis Swapping PCB redaktorius. Nors gal tai tik per tą vieną dalį?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back