Alternative dinaminis masyvai VHDL

S

sebmaster

Guest
Labas,

Aš surinkti, kad tai nėra įmanoma nurodyti masyvo dydį "Runtime" (im guessing sintezė tikriausiai VHDLs "Runtime" iš tikrųjų) į VHDL.

Turiu sukurta "programa", kurioje aš noriu išlaikyti du sveikieji į subprogram, ji perdirbti ir, jei reikia, įtraukia juos į kitas sveikieji skaičiai masyve.

Dalykas yra, aš nežinau, kiek tokių porų, aš einu, kad galima būtų 10 galėtų būti 1000 (ar daugiau), priklausomai nuo įvesties FPGA gauna (jos neįmanoma išbandyti ir nuspėti šios)

Kokia yra geriausia praktika, mano situacija, tikrai galėjau padaryti tik nuo 200.000 sveikieji matrica, bet numeris tikrai, o ne!

Labas,

Pagal mano patirtį, Runtime pakeisti masyvo gylis yra neįmanoma.Dizainas bus apibendrinti fiksuoto gylio ir skirti tik apibrėžtų išteklių kartą.

Bandėme tą patį ir taip pat su elastingais ilgio signalas / kintamasis.Nors, ką aš manau šiuo atveju yra tas, kad galite dump jūsų masyvo reikšmes į Išorinė atmintis (SDRAM) ir kilpa atgal į dizainą.Yra daug FPGA su on-board RAM ir Flash atminties.Jūsų SDRAM veiks ir kontroliuoja vidaus signalus iš VHDL.

Tikiuosi, kad gali dirbti.Jei taip, tai duok man žinoti rezultatas.Aš taip pat norėčiau ją įvertinti.

linkėjimai
Mukeshas Patel (Ms-Skaitmeninės komunikacijos)
-------------------------------------------------- ------
Enginner - FPGA ir sistemų projektavimas
(R & D DSP ir ryšių sistemų)
-------------------------------------------------- ------

Hi mpatel,

Taip, tai tikrai atrodo nieko kintamasis dydis yra ne žiūrovas į VHDL.

Deja išorės RAM ne man galimybe, kad sakė, aš ieškau ne MegaWizard pastatytas Ram blokai.

Aš galvoju rinkti kelis dizainus su įvairaus dydžio blokus įtraukti pamatyti, kiek logika Norėčiau naudoti su skirtingų žodžių skaičius.

Mano problema, nors tai yra, jos neturi skirtis tik nustatant masyvo dydis iki 1000 ar taip yra?Į dienos pabaigoje panaši suma logika bus naudojami, jiems ne taupyti bet kurių duomenų apdorojimo galia, nes galėjau tiesiog naudokite skaitiklis, siekiant nustatyti, kaip daugelis mano elementų Aš acctually nori gauti - jos tiesiog keistis Nasty ieškote "range 1 10000 "dėl atsižvelgdamas valdyti atminties kitur programos išlaidas.

Šiuo metu jiems pasirinkti kitą sprendimą, kuriems reikia mano keli tūkstančiai Ints saugomi (lengviau pasakyti nei padaryti!), Nors aš vis tiek reikės egzempliorių paketai matrica, bet jie bus pakankamai maža, kad tikėtis, kad galiu kurti tik fiksuoto dydžio masyvas nesvarbu, kaip blogai atrodo.

I'll let you know what I think apie rezultatus, arba, jei sugalvoti nieko kito.

I'm glad you posted man pasakyti bandėte net jei tai darbas, bent jau dabar žinau, kad sustabdyti bando išsiaiškinti, kaip tai padaryti!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back