"Altera / Xlinx FPGA Beginer

B

boseji

Guest
Sveiki, norėčiau pradėti savo vystymąsi su FPGA, CPLD. Turiu žinių Skaitmeninės grandinės projektavimo pagrindai, bet aš iš daugiausia analoginiai ir galios fone. Maloniai man padėti pradėti savo naują stengiasi su FPGA ir CPLDs. Aš atėjau žinoti iš šio forumo pranešimų, kad CPLD, FPGA ar mažesnio funkcionalumo masto versija. Tada Tokiu atveju taip pat galiu pradėti su juo. Prašome rodo man, kaip aš galiu taip pat gausite žetonų, kad mano aparatūros. Aš buvimo Bangalore, Karnataka, Indija. Laukiama numatymas, šilta Regards, Boseji

Jums gali prireikti FPGA vystymas tarybos. Kai kurie geros lentos pavyzdžiui: Xilinx Spartan3 ir "Spartan 3E tarybos.

Jei turite Real Application, jei norite naudoti CPLD arba FPGA, jūs turėtumėte pasirinkti taikymo reikalavimus atitinkantis įtaisas. Galite pradėti kurti tikslinės techninės įrangos, kaip ir bet kuri kita dalis, projektavimo bandymo grandinė, kuri apima FPGA, kai kurių pagrindinių periferiniai įrenginiai ir maitinimo (tai buvo mano būdas mokytis FPGA) arba naudoti prietaiso kūrimo rinkinys.

Sveiki, Ačiū už jūsų pasiūlymus. Esu negali rasti jokių vystymo lentos, čia Indija. Taigi tikriausiai būčiau reikalauti, kad vienas. Aš žinau signalo vientisumą ir PCB EPI susijusius klausimus. Taigi, aš tikiuosi, kad man būtų pajėgi projektavimo lentos. Tačiau laikas, reikalingas, jei per daug ir per brangu, nes aš nežinau, kur gauti lustai. Tačiau aš rasiu rinkinys "Spartan 3E uždaroje nuorodą: http://emblitz.com/vlsi-starter-kit.html Prašome leiskite man žinoti, jei aš galiu eiti į priekį ir pirkti šio rinkinio mano plėtrai. Šiltas linkėjimai, Boseji

Sveiki, Ačiū už jūsų pagalbos echo47. Radau CGcorel susisiekti lentos gauti savo buveinės valiuta TNS. Norėčiau rašyti kontaktus, kai aš galiu gauti daugiau informacijos. Šiltas linkėjimai, Boseji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back