Altera ir Xilinx dėl paties JTAG grandinės

K

kobik

Guest
labas,

Ar yra kokia nors šį JTAG grandinės problema

-> PROM -> Virtex2pro -> EPK -> stratix --
<------------------------------------------------- -----!

padaryti Altera "programinės įrangos ar Xilinx programinė įranga bus galima aptikti FPGA?
padaryti programuotojas (byteblaster arba Xilinx?) wiil galės programa EPK / PROM?
tai vidinis loginis analizatorius galės dirbti per JTAG grandinę?

Thx,
kobik

Jei jie visi JTAG suderinamus prietaisus, reikia dirbti.Be Xilinx POVEIKIO įranga, Neatpažintos Altera dalys turėtų sugalvoti, kaip "nežinoma".Ir atvirkščiai.

Manau, kad tai tikrai įdomus klausimas, man neteko išbandyti anksčiau.
I ve sumaišyti keletą JTAG atitinkantys prietaisai, bet niekada Xilinx ir Altera
Kaip sužinojote apie galėtumėte programa visų prietaisų vienu pass?

Bob

Jūs galite turėti visus prietaisus įvairiausių JTAG grandinėje.Problema yra labiausiai įranga neatpažins visų įrenginių.Pavyzdžiui, Xilinx poveikis bus neatpažįsta Altera "lustai, bet jūs vis tiek galite programa bet Xilinx ar remiami prietaisas niekur chian.
Norėčiau dar kartą padarė valdybos perdaryti ir pateikti visus JTAG prietaisų toje pačioje grandinėje.Jis convient nes ten buvo tik vienas JTAG čiaupo.Aš vis dar turėjo naudoti keletą priemonių konfigūravimas / programa įvairių prietaisų grandinę.

Jūs turite priskirti BSDL modelių poveikį ir kitų JTAG grandinės analizatorius programinę įrangą gali naudoti tam, kad programinė įranga, žino, kaip apeiti prietaisą iš JTAG grandinę, poveikio, taip pat galite nurodyti, į komandą registro ilgis nežinomas prietaisų, ir tai, poveikis yra apeiti prietaisas ...

labas,
U pridėti Altera FPGA ir Xilinx į grandinę ...

bet jei ir naudojate altera arba Xilinx programavimas techniką tada jis sukuria tam tikrų kliūčių ..

naudoti privačios bendrovės pakartotinį .. xjtag

jie gali atpažinti skirtingas traškučiai labai easly ..
Aš dirbau su šia plokštės tipas ...
tik ir reikia konkrečios bendrovės byla įtraukti į programinės įrangos ...

į sveikatą,
Tom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back