algoritmu laiko panaudojimo patvirtinimas

S

smallputin

Guest
kas gali pasakyti man ar mano algoritmas yra teisė naudoti Gardner algoritmas laiko susigrąžinti?

algoritmas eina kaip:

Tarkime, kad 4 mėginiai per simbolis.atimti registre vertę ir kontrolės žodis tiek puskarininkių kiekvieno bandinio dalies (N (i), w (j)). Manome, kad pradinė vertė registro ir kontrolės žodis yra 0, 0,5 respectively.the rezultatas atimti reikia moded 1 (mod ((n (i), w (j)), 1). Ir atimties rezultatas yra mažesnis arba lygus 0. apskaičiuoti frakcija pertrauka (2 * n (i)). Galime dovanoti frakcija intervale, kaip u.now naudoti ir su interpolate.if bandinio temperatūra yra pirmos ar antros viena, interpoliuotas reikšmė y (n). Jei mėginio temperatūra yra trečioje ar ketvirtoje, interpoliuotas vertė yra y (n-1 / 2) . Jei substracton vertę (n (i), w (j)) yra daugiau nei 0 ir bandinio temperatūra yra antra ar ketvirta, todėl turime rankraščio vertė ir interpoliuotą vertė paaukoti kaip y (n), y (n-1 / 2). Po to mes apskaičiuoti Kitas symbol.we apskaičiuoti laiko paklaida kiekvienai symbol.update kontrolės žodį, įdėti laiko klaida, nors kilpa filtrą.

Labas,
Prašome pateikti mums daugiau informacijos.
Btw aš atsimenu apie laiką išieškojimo MATLAB Demo padėti pavyzdys.

Aš jau aprašyti detail.please perskaityti, ką parašiau, atidžiai

Labas,

Gardner Laikas klaida detektorius turi tik du mėginiai / simbolį ne 4 mėginiai / simbolį kaip jums aprašyti.

Labas

Patikrinkite Simulink demo.Yra vienas modelis prieinamas laiko padengimo Gardner algoritmas.Jis išsamiai.

Mėgautis!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back