Algoritmas piešimo bet liniją grafine LCD AMPIRE 128x64 su KS0108 kontroleris

E

Elnegm

Guest
Ar kas nors algoritmą linijos nubrėžti agraphical LCD AMPIRE 128x64 KS0108 kontroleris? Ačiū iš anksto

Išbandykite šią vieną (ištrauka iš Jharbour GBA programavimo vadovas). www.jharbour.com GBA programavimo skyrių 5. Žinoma, jums reikia turėti DrawPixel3 () funkcija pirmą kartą. [Kodas] negaliojančiu DrawLine3 (int x1, int y1, int x2, int y2, boolean spalva) {int i, deltax, deltay numpixels; LC D, dinc1, dinc2, int x, xinc1, xinc2, int y, yinc1, yinc2; / / deltaX ir apskaičiuoti deltaY deltax = abs (x2 - x1); deltay = abs (y2 - y1); / / jei (deltax> = deltay) {/ / Jei x yra nepriklausomas kintamasis numpixels = deltax + 1; d = (2 * deltay) - deltax; dinc1 = deltay

Dėka TechToys, bet šį kodą aproblem kai kuriais atvejais - pavyzdžiui, atveju atitinka didelio nuolydžio kodas nebuvo tinkamai veiktų, todėl prašome padėti

Kaip apie šį vieną? Gana tą patį manau,.
Code:
 / / Paskirtis: Lygiosios linija grafinis LCD ekranas, naudojant Bresenham "/ / linijos piešimo algoritmas / / įėjimai: (x1, y1) - pradžios koordinuoti / / (x2, y2) - pabaigoje koordinuoti / / spalva - APIE arba OFF / / priklausomos: glcd_pixel () tuščia glcd_line (int x1, int y1, int x2, int y2, int1 spalva) {pasirašė int x, y, addx, Addy, dx, dy; pasirašė ilgai P; int i; dx = abs ((pasirašyta LC) (x2 - x1)); dy = abs ((pasirašyta LC) (y2 - y1)); x = x1; y = y1; jei (x1> x2) addx = -1; kitas addx = 1, jei (y1> y2) Addy = -1; kitas Addy = 1, jei (dx> = dy) {p = 2 * dy - DX, (i = 0;

Bet kitų kaip 1 URL. Ratas 2. Elipsė 3. Beizer kreivė ir tt ..

Pirmasis LineDraw funkcija veikia. Prikabinti rasti nuotrauką. Aš tai pagrindiniai atkreipti: DrawLine3 (0, 0, 5, 64, 0); DrawLine3 (0, 0, 20, 64, 0); DrawLine3 (0, 0, 40, 64, 0), DrawLine3 (0 , 0, 60, 64, 0); DrawLine3 (0, 0, 80, 64, 0); DrawLine3 (0, 0, 100, 64, 0), DrawLine3 (0, 0, 120, 64, 0); Jonas www.TechToys.com.hk

Thanks so much TechToys atradau, kad man teko aproblem funkcija drawpixel tame pačiame puslapyje, kai aš rašau apie tam tikrą vietą acertain pikselių, kai parašiau pirmą pikselių dingo toje pačioje vietoje naujas pikselių i bandys ją ištaisyti ir antrą kartą Thanks so much

Sveiki Elnegm Gerai. Štai ką aš maniau, jūsų problemą pačioje pradžioje. Sąveikauja su KS0107 / 8 LCD naudoja visi 8 bitų duomenų verticle būdu. Raštu, tarkim, 0xFF vertė atkreipti 8 pikselių 128 pikselių ekrano stulpeliai tam tikrą stulpelį. Kai vieną pikselį reikia, bet neturi poveikio tam tikrų kitų pikselių, aš naudoju READ funkciją skaityti originalo verticle baitų modelis konkretų puslapį, tada finansų įstaigos Mokėjimo operacija daroma įsitikinkite, kai vieną pikselį lited verticle kryptimi tam tikru koordinuoti kitų taškų nebus paveiktos. Tikimės, kad rytoj, aš baigs savo valdybos vadovą, kuris yra apie grafinis LCD Paskutiniame skyriuje. Išsamus aprašymas bus parašyta. Jei suinteresuotos eiti pažvelgti. Jonas www.TechToys.com.hk

Hi TechToys gavau jūsų sprendimas, bet problema, kad skaityti instrukcijų i aproblem, tai yra problema, aš susiduria dabar, kad prevoius duomenų nėra teisinga espectially pirmą kartą. ABD plėtros tarybos vadovą sėkmės [/citata]

labas, ar yra kas nors man gali padėti mano temą. man reikia algoritmą, naudojant MPLAB, kad galima padaryti man AMPIRE 128 * 64 grafinis LCD naudojant KS018 vairuotojas ar net šiek tiek padėti AMPIRE LCD sąsaja ir Pic 18 0,10 x anksto

Hi geriausias grafinis LCD lustas T6963c "Toshiba" ir geriausią programinės įrangos darbui su grafiniais LCD Bascom. ši programinė įranga yra labai naudinga funkcijų pastatytas šis lustas ... Kitos lustas yra ks0108 ... bet T6963c yra labai geriau nei ks0108

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back