M
MagicSpark
Guest
Turiu mikrovaldiklį kuris turi išorinį atminties lustą.RAM lustas yra prijungtas prie valdiklio su 16 bitų adresas autobusų ir 8 bitų duomenų magistralė.
Adresą ir duomenis, autobusai gali būti Defected, ty bet dvi eilutės gali būti trumpuoju arba atjungtas.
Man reikia pateikti algoritmą, kuris nustato, ar autobusu (adresą arba duomenys) yra Defected ir taip pat suteikia užuominą, kurios eilutės yra Defected.
Prašome patarti, kas yra teisingas požiūris, kad išspręsti šią problemą.
Thanks in advance
PS Adresas autobusų linijos negali būti trumpuoju duomenų autobusų linijos.
PS 2 Mano sprendimas buvo užpildyti atmintį su šią schemą:
Rašyti parašyti vertė nuo 0 iki baito adresu 0, tada
1-1, 2, 2 ir tt 255-255,
0-256, 1-257 ir tt 255-511 ir tt
0-512 ir tt
Tada skaityti visas vertes atgal ir palyginti tai, ką skaityti ir ką mes tikimės, kad skaityti.
Šis sprendimas nereikalauja surasti visas įmanomas klaidas, ypač jei adresas autobusų sugadintas.
Adresą ir duomenis, autobusai gali būti Defected, ty bet dvi eilutės gali būti trumpuoju arba atjungtas.
Man reikia pateikti algoritmą, kuris nustato, ar autobusu (adresą arba duomenys) yra Defected ir taip pat suteikia užuominą, kurios eilutės yra Defected.
Prašome patarti, kas yra teisingas požiūris, kad išspręsti šią problemą.
Thanks in advance
PS Adresas autobusų linijos negali būti trumpuoju duomenų autobusų linijos.
PS 2 Mano sprendimas buvo užpildyti atmintį su šią schemą:
Rašyti parašyti vertė nuo 0 iki baito adresu 0, tada
1-1, 2, 2 ir tt 255-255,
0-256, 1-257 ir tt 255-511 ir tt
0-512 ir tt
Tada skaityti visas vertes atgal ir palyginti tai, ką skaityti ir ką mes tikimės, kad skaityti.
Šis sprendimas nereikalauja surasti visas įmanomas klaidas, ypač jei adresas autobusų sugadintas.