Albumo aprašymas peržiūra

J

jpanhalt

Guest
Šį rytą, aš pastebėjau albumą, vaizdavo Scenos iš viso Amerikos pietvakariuose. Jie buvo gražūs. Na, Ohajas yra ne tik 12 savaičių OSU futbolo rudenį, todėl aš nusprendė po kai kurių vietos nuotraukas taip pat. Aš parašė trumpą aprašymą, bet negali peržiūrėti albumai. Tik laiko, tai rodo, kai aš į redagavimo langą. Nemanau, tikrai reikia aprašymą - aš jau žinau, ką nuotraukas. Ar yra būdas peržiūrėti aprašymai kiti pridedamas prie jų albumus? Jonas

Galiu pamatyti savo albumą nuotraukų be jokių problemų. Puikios nuotraukos.

Tai yra už kiekvieną nuotrauką, kad suteikia kontekstą ir negali būti peržiūrėtas pagal kitų, kaip geriausiai galiu pasakyti aprašymą. Ar yra paprastas būdas pridėti viešojo peržiūrėti aprašymas? Arba gal aš tiesiog neturi žinoti, kaip padaryti, kad. Jonas

Aš galiu pamatyti aprašymai: traktoriaus pusėje JPA P38 sumažino 504 SW ketvirčiavimo baigė VSM Prašome pašto ekranvaizdis, nes gal aš negaliu suprasti, apie kurio aprašymas mes kalbame.

Tai yra tik iš mano vietinio kompiuterio failą etiketes. Aš pridedamas visuomenės aiškinimo aprašymas yra toks: Bigdogguru nuotraukos didybę iš Amerikos pietvakariuose negali būti suderinta iki Ohajo - mes visiškai trūksta realaus kalnų. Bet mes vis dar gražus peizažas. Jonas

Sveiki sugrįžę, aš peržiūrėjau šį klausimą, atrodo, kad jis bus nustatoma kitą atnaujinti. Atsiprašome už problemų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back