Akumuliatoriaus energijos tiekimo DC-DC kuris?

N

nachus001

Guest
Labas visiems: I'm projektavimas baterija Pow tiekimo kaip modulį esamą įrangą. Mano jau sukurta lenta poreikius 3.3V ir 5V, kurį aš paprastai gauna iš elektros tinklo prijungtas transformatorius, ir yra teikiama per 5V ir 3.3V LDO's. Bet dabar man reikia, kad galėtumėte susisiekti NiMH baterijos (4 AA elementai serijos), kad laive autonomiškas. Aš ištirti dėl DC-DC keitiklių rinkoje daugybė, tačiau problema yra ta, kad dauguma iš jų tikrai turi minimalų VCC 3V (spardytis ar padidinti režimas) Yra keletas pusiau dalys, pavyzdžiui, su minimaliu VCC MC33463 apie 0,9 V, bet aš nežinau kiek standartas jie yra. (Jie parduodami ritėmis 3K vnt, ir man reikia kelis 100's) Kita vertus radau visur LM1578 turi 2V min VCC ir manau, kad jei aš jį paleisti bootstraped ši vertė galėtų vykti mažesnės. Dabar pasakykite man prašau, kuri IC jūs naudojate maksimalus baterijos tarnavimo laiką, kaip stepup DC DC konverteris pagal tokius prašymus. Aš planuoju konvertuoti iš baterijos max 4.8V iki 6.6V tada (naudojant LDO's postregs) iki 5V ir 3.3V Ačiū iš anksto Nachus

Taigi, kas yra absoliutus minimumas įėjimo įtampa 4-Pack A. NiMH? Aš naudoju dizainas Maksim MAX668. Pažvelkite į jo išvaizdą. Ji gali padėti. Ramus srovė 220uA. Linear Technology taip pat pasiūlyti kažką, taip pat nacionalinės ir "Texas Instruments". Kalbant apie šių elementų standartas, kuris yra tikrai menka tikimybe. Tai tik senas LM ... kad yra daroma daugiau negu vienas gamintojas. Manau, kad kai nacionalinis dalys antrą kilmės pagal Micrel, taip pat.

Aš nežinau, daug, bet aš naudojamas Lm317 projekto panašios savo, bet tai įtampa yra didesnė (7VDC). Mano miestas, sunku rasti tipų, kaip tu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back