aikštėje prie sinusinės bangos keitikliu,

H

hm_fa_da

Guest
Hi all,

Aš padaryti 12KHz stačiakampės bangos signalo naudojant mikrokontrolerių ir norite konvertuoti ją į sinusinė banga, kurios
gali ir man padėti padaryti paprastą grandinę tai daroma?

tada aš einu keisti jį Telefono linija,
Ar galiu pateikti tada tranzistorius tarp linija eilių firminį telefonu ir prisijungti tranzistoriaus išėjimo sinusinės bangos į bazę? (Ar sinusinės bangos, tebėra sine ar vėl pasikeitė kvadratas? Kaip apie jei aš prijungti bazės varža tarp kolektoriaus ir ?

Ačiū,
ir linkėjimus.

Naudokite paprastą juostos filtras.Vienas Op Amp turėtų į jį.

Telefono sistema nebus perduoti šį signalą iš balso juostos.Ji taip pat gali būti neteisėtas jūsų šalyje įgyvendinti iš juostos signalus į eilutę.

Juostos filtras vyks visą juostą sine bangų, jei norite vieno dažnio turite naudoti osciliatoriai (kristalų arba SC).

galite naudoti bandpass filtro ar Netiesinė prietaisą, tokį kaip diodas arba bjt.
galite naudoti Opamp ir vilkti bjt konvertuoti aikštėje prie nuodėmės,
tą patį metodą, signalų generatoriai, darbų

Ačiū iš visų,

Ar galite pateikti schematiškai?

ir aš mačiau ir taikymo pranešimą, kuriame išdėstė, kaip padaryti DTMF tonus, naudojant PWM, jis sako, kad galima padaryti sine bangų naudojant PWM,
ir reikia pakeisti Pareiga cyle kiekvieną kartą, vidutinė įtampos būtų sinusinės bangos.
Manau, kad tai yra geras būdas per daug?

Čia yra pdf rinkmena, kad Application Note:
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Taip, Bandpass ar Žemo praėjimo filtro puikiai.Ji gali pašalinti visas aukštojo harmonikos ir suteikia švarus sinusinės bangos.Ieškoti Google ar jūsų knygynas filtro projektavimas knygų.

Šis tinklalapis apie telefono grandinės gali būti naudinga:
http://www.egyed.com/faq/phonework.html

Sveiki;
Be centeral Office telefono sistemomis 12KHz arba 16KHz yra
naudojama (analoginis) signalizavimo su moneta langelyje telefonu.
Šis signalas naudojamas gauti monetos moneta langelyje telefonu.
Kryptimi nuo CO (centeral biuras Telefonas sistema)
telefono, ne telefonu CO
nes tu negali nepaisyti signalų pirmiau (3.4 ~ 4 kHz) iki telefono linijos.
vistiek galite naudoti bandpass filtras gaminti sinusinės bangos iš stačiakampės bangos signalo.
ir po padauginti, siekiant norimo amplitudė, galite įleisti į telefono linija
naudojant 0.1uF-0.47uF (bipolinis pvz. daugiasluoksnius) kondensatorius.
tai beter turėti pusiausvyrą signalas ir įleisti į 2 liniją telefono linijomis.

Mano
Davood Amerion

Kitas sprendimas Jums galėtų apsvarstyti jei filtras nustato per daug fazės poslinkio (ir, jei tai problema), yra naudoti PLL metodas.Synchornize laikrodis PLL su skaitmeninio.

Jei naudojate 12KHz už impulsų skaitiklius, turite įjungti jį ir išjungti.Kad perėjimas triukšmo santykinai tylus naudoti antrosios eilės bandpass filtro.Nenaudokite labai didelis Q filtras, nes impulsai laiko savo 12KHz pasikeis.Jei norite švirkšti tik sinwave bet antrojo laipsnio žemo dažnio darys (Chebychev MFB filtrai yra labai geras savo prašymą)."Texas Instruments" jau FilterPro labai gera programa apskaičiuoti filtro sudedamąsias dalis ir ji yra nemokama.Jūs galite naudoti beveik bet Opamp turite, nes jūsų dažnis yra mažas, tačiau, ypač jei kuriate juosta perduoti naudoti mažai tolerancijos kondensatoriai.Kadangi visi ryšio signalų skirtumas (metalinis yra terminas, naudojamas telefonijos), galite naudoti antrą Opamp į vartant topologijos su nauda nuo 1 iki vairuoti antroje eilutėje.Naudokite nedidelės vertės (maždaug 47nF yra Gerai, kad veikia kaip aukšto dažnio filtras) ir aukštos įtampos (turi būti bent 200V išlaikyti skambėjimo signalų) kondensatorius su AC pora opamps ouput jūsų į eilutę.Vengti vairuoti linijos, esančios tiesiai iš Opamp produkcija per sukabinimo kondensatorius geriausia naudoti du 100R rezistorių ir serijos.Signalus nutraukimą 2-vielos telefono liniją, skirtą 12Khz (ir 16KHz) yra 200R, bet jums nereikia būti lygiai taip pat vertė.Mažos talpos AC sukabinimo įtaisas, yra svarbu apsaugoti savo Opamp nuo žemo dažnio (20Hz, 25Hz arba 50Hz, priklausomai nuo jūsų šalies) aukštos amplitudės skambėjimo signalą.Apsvarstykite galimybę naudoti apsaugos schema Opamp išėjimo iš jūsų.

Ačiū visiems padeda,

Turiu vieną laisvą Opamp mano grandinė (vienas iš keturių opamps į LM324), ir MCU priėmimo 12KHz signalas.

Kas geriau:?
padaryti RC žemo dažnio kondensatorių ir buferinė jį naudojant Opamp (Opamp =, linijos sekėjas)

arba padaryti aktyvūs žemo dažnio filtrą, kad Opamp? (ir filtravimas ir amplifing)

šis 12KHz signalas turi būti įjungti ir išjungti ty 200mls, 200mls ON = 1, 200mls OFF = 0, todėl galite naudoti šią siųsti ty 4 bitų kodai.

ir taip pat vieną nemokamą Opamp yra LM324 kurios kitos 3 opamps naudojamas kaip žodžio Aktyvūs Bandpass filtras,
Ar tai, kad būna didesnis triukšmo dėl garsiakalbio, nei naudojant separate Opamp?

Ačiū ir Nuoširdžiausi linkėjimai.

2 hm_fa_da

Aš manau, kad jūs nori nepaisyti signalų nuo vieno telefono į kitą, naudojant 12 kHz moduliacija.Jei tai tiesa - kad papratimas būti (jei keitimasis nėra labai senas).Bet jei darai monetos telefono circuitity - tai kita istorija.

Dėl filtro - jei jūs ketinate padaryti sinusų filtruojant stačiakampės bangos - geriau, kad LP filtras, kaip jums nereikės mažesnis nei 12 kHz harmonika.Galima būtų BEW geriau perduoti signalą per Logaritminė grandinės (diodas pagrįstas) prieš sumažinti didelį Harmonic kai pratęsti.

Tačiau verta naudoti PWM - tiesiog tik pirmos eilės LP filtras bus jums pakaks (priklauso nuo PWM Freq ir leistinas outof kalbos juostoje triukšmo).

Dėl jūsų klausimų
"Padaryti RC žemo dažnio kondensatorių ir buferinė jį naudojant Opamp (Opamp = kaip eilutė pasekėjų)
arba padaryti aktyvūs žemo dažnio filtrą, kad Opamp? (ir filtravimas ir amplifing)

Parašykite savo reikalavimus iš kalbos juostoje triukšmo lygis (jei turite, pavyzdžiui), arba valstybės, jei jums dont care - kad pas apibrėžti, kas filtrą, kad turi būti sukurta (už powm ir aikštėje prie nuodėmės metodai)

LP filtras išvesties buferio - mes dont know įėjimo varžos savo produkcijos etape telefono linijomis, be to Opamp būtinybė pagrįsta buferinė negali būti pateisinamas.
..ir Quadro Opamp Šķērsruna nėra ir išleisti telehone dėl patikimų signalo lygis jums veikia per kuriate.

dėl žemo dažnio MCU (1MHz) neįmanoma naudoti PWM, tik ir gali sukelti 12 stačiakampės bangos signalo su 50% latako ciklas.Aš ketinu naudoti šį schematiškai produkcija mano MCU, aš nežinau, kiek turėtų R ir C būti.
prašome padėti man pasirinkti gerą vertė už tai žemo dažnio filtrą:

Thanks & best regards.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Pasirinkite RC naudojant šią formulę:
RC = 1/2Πf
f = dažnis 50% stačiakampės bangos ..
Pavyzdžiui, jei dažnis 1MHz ir R = 1kΩ -> C ≈ 160pF ..
Pagarbiai,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back