AHB, Split pervedimai

H

hurricanebomb

Guest
Hi, all
kai aš dizainas apb_bridge, yra problema supainiojo mane, ir aš negaliu rasti
išraiška apie tai Amba 2,0 specifikaciją.Problema

Ar AHB-slave atsakyti Split signalą, kai AHB-master išsiuntė
užrakinta perdavimo (hlock yra aktyvūs) su vergais?

Ačiū visiems

L. negali, nes perdavimas yra užrakintas vergas neturėtų būti padalyti atsakymo kol perdavimas yra baigtas.

Bet kas, jei vergas nėra pasirengusi perduoti duomenis sandorio, kuris buvo užrakintas.Užrakinta perduoti kurių duomenys negali būti perduoti vergas gali sukelti badą kitų meistrų

Taip pat tada jis bus išlaikyti ūkį autobusas ..yra vartotojo magistro problemų, todėl prieš pradedant užrakinta perduoti meistras turėtų žinoti, kaip mano vergais ketina atsakyti (ar kas yra sąlyga, kuri gali atsirasti)

Labas

AHB vergas gali galutinai atsakyti padalinti į užrakinta perdavimo.Protokolas leidžia jį.Jūs galite pamatyti AMBA Klausimai kurioje aiškiai teigiama:

7.Kada arbitras suteikti kitam kapitonas po užrakintas perkelti?

Teisėjas visuomet bus suteikti kapitonui papildomų perdavimą iš pabaiga
užrakinta seka, kad kapitonas yra garantuotas atlikti pervedimą su
HMASTLOCK signalas mažas ir uždaros sekos pabaigos.Sutampa
su duomenų etapo paskutinio perdavimo užrakinta seka.Per šį laiką arbitras gali pakeisti HGRANT signalus naujų autobusųmeistras, bet jei duomenų etapo paskutinę užrakinta perdavimo gauna arbaDalimis ar Retry atsakymas tada arbitras bus vairuoti HGRANT signalusužtikrinti, kad nei kapitonas atlieka užrakinta seka išliekaskiriama už Retry atsakymą, arba Dummy meistras autobuso suteikusiąautobusas Split atsakymą.Tačiau suteikiant Split arba bandykite dar kartą už užrakinta perkelti nerekomenduojama ir nebus tarnauti tikslui, dėl kurio Split ir bandykite dar kartą buvo įtrauktas į AHB protokolas.

Ačiū
Prasadas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back