AGRINDINĖS bibliotekos

P

peen1

Guest
Man teko keletą klausimų apie tai, kaip naudoti ASIC bibliotekų per sintezė (Synopsys).

Aš fast.db, slow.db ir tpz.db greitas ir lėtas nustatyti ląstelių, o tpz turi pad informaciją ir kai viela apkrovos modelius.Greitai ir lėtai bibliotekos taip pat viela apkrovos modelius.
Kuris vielos apkrovos modelius turi pasirinkti ir kaip naudotis bloknotu informacija mano sintezę.

Kaip pasakyti įrankį, norint atrinkti geriausius modelis atrodo tinkamas?

Ar įmanoma, kad priemonė maišyti greitai ir lėtai bibliotekų ir rinktis greitai ląsteles tik tada, kai reikia, nustatyti vangumas.Aš girdėjau, kad sritį galima tai padaryti.

Thanks in advance!

peen1 rašė:

Man teko keletą klausimų apie tai, kaip naudoti ASIC bibliotekų per sintezė (Synopsys).Aš fast.db, slow.db ir tpz.db greitas ir lėtas nustatyti ląstelių, o tpz turi pad informaciją ir kai viela apkrovos modelius.
Greitai ir lėtai bibliotekos taip pat viela apkrovos modelius.

Kuris vielos apkrovos modelius turi pasirinkti ir kaip naudotis bloknotu informacija mano sintezę.Kaip pasakyti įrankį, norint atrinkti geriausius modelis atrodo tinkamas?Ar įmanoma, kad priemonė maišyti greitai ir lėtai bibliotekų ir rinktis greitai ląsteles tik tada, kai reikia, nustatyti vangumas.
Aš girdėjau, kad sritį galima tai padaryti.Thanks in advance!

Kadangi Pad ląstelės instatanced directely.PAD žiedas modulis tik susijusios aukščiausio lygio per logika sintezę.

1.select slow.db nukreipti biblioteka, tpz.db yra nustatyta bibliotekos;
2.Jūs galite naudoti vielos apkrovos modelį slow.db

peen1 rašė:

Kuris vielos apkrovos modelius turi pasirinkti ir kaip naudotis bloknotu informacija mano sintezę.Kaip pasakyti įrankį, norint atrinkti geriausius modelis atrodo tinkamas?

Greitai ir lėtai biblioteką galima naudoti PrimeTime abiem atvejais laiko analizė.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back