AGND / GND įžeminimo užklausą

P

phaedrus

Guest
Sveiki, Iš UC pagrįstas, analoginių grandynų turiu padalinti analoginių ir skaitmeninių grounds.I esu kuriančio analoginis išėjimas iš PWM kaip parodyti schema. Mano užklausa: Ar geriau susisiekti kaištis 8 iš 4053 į AGND arba GND. AFAIK kaištis 8 teiktų grįžti kelyje PWM signalą ir todėl turi būti prijungtas prie GND. Ar Vee pin7 būti paliktas atviras? TIA

Analoginis GND ir skaitmeninio GND turi būti sujungtos, realus klausimas yra, kokiu būdu mes padaryti šią užduotį. Ryšio turėtų būti atidžiai ištirtas kiekvienas dizainas siekiant išvengti triukšmo ar neteisinga atsirasti blogas ryšys šios dviejų tipų žemės (žinoma, jums gali tekti taip pat galios pagrindą, ypač didelės galios ir srovės perjungiklių, maitinimo, ar žemėje, kuri yra maždaug RF skyriuje dizainas). Pažvelkite į šį apie skaitmeninių ir analoginių žemės gali būti padėti jums išsaugoti punktas popieriaus išvaizdą. http://www.epanorama.net/documents/groundloop/in_circuit.html Bye Pow

Labas Pow, Ačiū už nuorodą. Deja, šis klausimas, atrodo, iš meno bitų, todėl aš tikėjausi ko nors konkretaus šio IC. Ačiū dar kartą, nors.

Jūs galite prijungti jį prie DGND, sukelti tai skaitmeninė tiekimo Kaisčiai. Bet tai nei generavimo daug triukšmo dabartiniame, nei jautrūs trukdžių, todėl klausimas yra labiau teorinio pobūdžio, mano nuomone. Šiuo grandinės, atskiras AGND neturi konkrečiam tikslui, sukelti galimi trukdžiai yra filtruojamas žemo dažnio vistiek. Priešingai, tai keblus klausimas, kai plaukiojama pvz., didelės spartos, didelės raiškos ADC. BTW, iš schematiškai, Venesuelos atrodo nesusiję. Tai būtų tikrai blogai ir svarbesnis nei pirmiau minėtas aplinkybes.

Sveiki FVM, turėjau vielos suvyniota šiame bandymų grandinės ir ji "atrodo", kad darbas ok, be Vee kaištis prijungtas. Man buvo ne labai aišku apie šio kaiščio, bet manau jos reikia, jei įtampa turi eiti toliau 0V. Šiame prašyme būtų įžeminimo jis būtų pakankamas? Ši diskusijų lenta neturi turėti 12bit 4 kanalų ADC MCP3204, taigi aš atskiras įžeminimo plokštės perskaičius šį: http://www.national.com/appinfo/adc/files/Noise_Gremlins.pdf Ačiū

phaedrus, analoginių ir skaitmeninių motyvais turėtų būti sujungti tik viename taške; elektros energijos tiekimo. Jūsų grandinė 8 Pin reikia prisijungti prie skaitmeninio žemės. Nuo 4053 yra komutatoriumi, dabartinė susijusių su analoginis signalas (nuoroda) neturi eiti per žemės terminalo lustą. Prijungus kaištis 8 skaitmeninio žemės, jūs užtikrinti, kad dabartinės tekančios per lustą dėl skaitmeninio funkcijos lustas neturi tekėti motyvuodama tuo, kad atlieka analoginio signalo. Pagarbiai, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back