Agilent ADS Gerber File rezultatas

W

winglj

Guest
Hi, does anyone naudojimo ADS GERBER produkcijos 2008
m. versija.Turiu klausimą apie tai:

1.Kai nurodyti GND sluoksnis kaip neigiamas, ir tik apibrėžti "lizdas" tipo skylutes jame.Į Gerber produkcija kad sluoksnis yra teigiamas,
o kitų žodžių, atsižvelgiant į šias angas kaip apskritimo trinkelės.Taigi, tai jokių problemų?

2.Radau, kad audra failus tik remti užsisklęs nulio nuslėpti nors nustatyti, kad nulis slopinti.Ar yra kokių nors variantų, kad galiu su ja?

3.Nėra RS274D produkcijos anymore.Taigi, jei noriu naudoti, kad, kaip man tai padaryti?

Ačiū.

Aš neturėjo daug laimės su bet ADS iliustracijų eksportas.Visi jie, atrodo, turite klausimu ar kitą.Radau, kad mano geriausias variantas buvo įsigyti 3rd Party vertėjas,
pvz LinkCAD.Jeigu aš prisiminti teisę, jis buvo mažesnis nei ~ 1K ir turi daug galimybių.Aš siūliau, kad reklamos pirkimas kodas meno vertėjų iš LinkCAD mano Agilent atstovais, tačiau jie vis dar atrodo, kad turite problemų.

Su tuo,
kas pasakyta, aš paprastai eksporto mano ADS iliustracijų į GDS failą, tada konvertuoti jį naudojant LinkCAD iš GDS į DXF / Gerber / etc.Jei norite sustabdyti skelbimų,
galite lengvai sukurti naują sluoksnį, kuris yra atvirkštinė savo "lizdo" sluoksniu.Tada apima šio sluoksnio į eksporto vietoj jūsų dabartinis sluoksnis.

Sėkmės!

Aš taip pat, kad tai paprasčiausias eksportuoti DFx failą Meno darbai nuo ADS.
Tiesiog įsitikinkite, kad jūsų skelbimas vienetų yra tos pačios, kaip kitų programų (AutoCAD etc ...)

Na, tai Gerai, kad eksporto meno skelbimų, tačiau tik šiek tiek daugiau veiksmų, pavyzdžiui, pakeisti visi per wielokątów į ratą, kitaip ADS negali atpažinti juos kaip VIaS ~ ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back