AGC Preamp televizoriaus garso

M

mhtplsh

Guest
Noriu, kad AGC Preamp garso. Įvesties bus iš satelliete imtuvo ir outputwill garso televizija. Skirtingus kanalus satelliete imtuvas HV įvairių garso lygius. taip kaskart ir HV nustatyti garso lygį pakeitus kanalą. Aš galvoju, kad, naudojant, pavyzdžiui Preamp, bus išspręsti šią problemą.

tokį ratą, būtų reikalinga kintamojo atsiliepimus arba kontrolės, kuri reikia kintamasis rezistorius arba kai kitas komponentas .... nes ji yra Preamp, turite pasirūpinti, kad šis papildomas komponentas triukšmo įnašas turi būti labai mažas ...

Radau šią grandinę, dėl neto. Aš surinko, bet ji yra triukšminga. Aš 2N5109 kaip FET.

Norėdami pereiti iš kanalo į kanalą, jums nereikia 50dB pelnas .. Labiausiai tikėtina 6dB pelnas (x 2, max 4) bus pakankamai .. Pabandykite sumažinti etapo Opamp pelnas mažėja 33kΩ, tarkim, 1kΩ ir, jei galite, pakeisti LM358 "žemas triukšmo stiprintuvas .. Galų gale, LM358 yra tik bendrosios paskirties Opamp, ir kaip toks yra retai naudojamas garso programų .. , IanP

Taip. Aš sumažinti pelną ir pakeisti Opamp. Bet koks kitas pasiūlymas sveikintinas.

Aš manau, J176 yra žemas triukšmo AKT ... todėl pabandykite rasti lygiavertę ir naudoti .... manau, kad, mažinant pelną turės mažiau triukšmo gydomasis poveikis [kad ką aš remem mokymosi]: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back