AG hfss v5.4

N

neocw

Guest
Ar kas nors žino, bet svetainė atsisiųsti AG hfss žiūrėkite 5,4?Žinau, kad tai obselete.Bet aš turiu jį naudoti pleistras antena modeliavimas naudojant perforuotas groung plokštumoje.

Visos rekomendacijos?Laisvas / share ware?

Ačiū.

Norėčiau pasidalinti ja su jumis, bet kur yra FTP serveris?

Taip aš jau per ... HFSS 5,6 iš Agilent o ne Ansoft ... iki Agilent pardavė savo HFSS į Ansoft .../ Dan

It's the other way around.
HFSS buvo iš Ansoft, ir HP buvo naudojant Ansot kodas su savo logotipu.
Prieš keletą metų, HP nusprendė savo versiją HFSS.

bd_

neocw rašė:

Ar kas nors žino, bet svetainė atsisiųsti AG hfss žiūrėkite 5,4?
Žinau, kad tai obselete.
Bet aš turiu jį naudoti pleistras antena modeliavimas naudojant perforuotas groung plokštumoje.Visos rekomendacijos?
Laisvas / share ware?Ačiū.

i klausimą kodėl kiekvienas nori AG hfss
wht galite AG hfss daryti ir ansoft hfss negali

Thanx

HP HFSS yra geriau optimizatorius algrithmthat gali pasiekti projekto tikslai,
kitais žodžiais tariant, "HP's optimizatorius nueiti geriau negu Ansoft's.

Linda.

mkassem rašė:

i klausimą kodėl kiekvienas nori AG hfss

wht galite AG hfss daryti ir ansoft hfss negaliThanx

Ne visai tikri apie konvergenciją klausimais, manote, kad tai galėtų būti tuo atveju jūsų dizaino Linda turėjo,
o ne bendrą išvadą.Bet kokiu atveju, dėl dabartinės padėties meno
J. optimizavimas daugiau klausimas laimingos ne sistemingai, siekiant pagerinti charakteristikas.Dėl šių visų programų, jei naudojate adaptuotųjų sulieti turite būti tikri, kad konvergencijos tirpalo vyksta kiekvieną Iteration kurioje jūs negalite būti tikri metu optimizavimo ir jūsų rezultatas konvergencija gali būti padirbtas!

Be to, mano nuomone Linda, HP HFSS kenčia dėl supid ir Bording parametrization būtina suformuoti struktūrą, latakai nominalios ir pasipiktinimas projektus kartu Ansoft nuveikė didžiulį darbą, kaip tai padaryti daugiau sumanus.

FlyHigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back