ADXL202 pagreičio jutiklis naudojimas?

H

hbaocr

Guest
Hello friends
Plz man padėti naudotis ADXL jutiklis
kai aš perskaičiau vertė nuo tos IC 20 kartų ir gausite daug įvairių vertė viena sąlyga acceleration.So nežinau kuri vertė yra reliable.Plz padėti man rasti labiausiai tinkamą vertę, ir duoti man algoritmą rasti tą vertę netoliese patikima vertybė, kurią klaida δ vertė (δ = patikima vertė vertė pasirinkti) yra ecceptable.
Ačiū aikštelė
Paskutinį kartą redagavo hbaocr m. spalis 15, 2007 13:36, edited 1 kartą

Manau, kad jums gali būti rodomi vidurkis apskaičiuojamas per paskutinius matavimų skaičius.Pavyzdžiui, galite imtis, kad per pastaruosius 8 matavimų vidurkis

Norėdami naudoti duomenis iš pagreičio, reikia remtis jutiklio gamintojas.Kalibruojamas pagal savo jutiklio aptikti-1G ir 1 G.kaip rasti 0G (0G) = (-1G) (1 g) visi mV.po to rasti 1G/mV ...1G/mV = (1 g) - (0G).
Sunku mums rasti tikslią ir pastovaus pagreičio išskyrus žemės gravitacija.

Ačiū visiems padedant,
Aš jau nustatyta (-1G) ang (1 g), bet mano prolem yra, kai aš perskaičiau vertė nuo tos IC vienos tikslios sąlygos, gavau kitą reikšmę kiekvieno kartų perskaityti vertės Ic. Taigi aš nežinau, ką vertės, jis yra patikimas.Taigi, mano problema, pabandykite rasti patikimą vertės arba vertės, kuri šalia jo klaida, kad vertė gali būti aceptable.taip, PLZ Siųsti man idėja ar algoritmą rasti tą vertęAčiū aikštelė

Kaip jūs galite garantuoti, kad pagreitis yra tikslios sąlygos?Tai taip sunku sukurti nuolatinį dinaminio pagreičio.Alright, tarkime, esate teisingas, tai gali būti kita aparatūros problema ...naudoti Lowpass filtrą.Susisiekti su 1K rezistorius metu kitame gale rezistorius produkcija, kaklaraištis, kad kondensatorius prijungtas prie žemės.
Programinės įrangos pataisos, pabandykite vidurkio.Surinkti kuo daugiau duomenų, kaip įmanoma kai kartą iš eilės (pvz., 1.000 duomenis už 100ms), suma visų duomenų ir suskirstyti suma pagal duomenis, gautus skaičius.

Hi, thank u aikštelė
Bet ar galite Tel man daugiau informacijos apie filtru, kurį aš dizainą naudojant X_filt, Y_filt prieš jį prijungti jo 10bit ADC, kurios vertė yra C ir vertė RI reikia pasirinkti už žemo dažnio filtras

---R 1K---to adc---C 1uf--- GNDADXL išėjimo
--- R --- 1K prie ADC --- C --- 1UF GND10-bit maža rezoliucija, apdoroti duomenis pabandyti vidurkio.
Štai pavyzdys programa

unsigned int N, duomenis;
n = 0;
for (i = 1, i <= 100; i )
(
n = n adc_data (0) / / adc_data (0) yra funkcija skambinti ADC konversijos ir grįžti duomenis, todėl gali skirtis nuo jūsų's.
)
Duomenų = n/100 / / duomenų vidurkis rezultatas.

hbaocr,
Be filtravimo atsižvelgiant į kitus atsakymus, įsitikinkite, kad jūsų duomenų įsigijimą (DAQ) nustatymas neįmanoma elektros triukšmo.Keletas patarimų:
.1) Naudokite kabelis ekranuoti nuo pagreičio prie DAQ..ekranas turi būti įžemintas viename gale tik.Palikti
.Kitame gale skydas atidaryti.
.2) Įsitikinkite, kad jūsų analoginių ir skaitmeninių pagrindai
.yra tarpusavyje sujungti ne tik viename taške.Geriausia
.yra elektros energijos tiekimą, arba tiekimo.
.3) Įsitikinkite, kad visi maitinimo priežasčių savo sistemos
.yra tarpusavyje sujungti ne tik viename taške
.4) Įsitikinkite, kad visi integriniai grandynai komponentai
.į analoginį signalą grandinė (kelias) turėti tinkamą energijos tiekimo
.aplenkia (filtravimo) į analoginius žemės trumpa jungtis.
Linkėjimai,
Kral

Also make sure you dont pavyzdžio ėmimo frecuency ir IC tiesiog likti nuošalyje nuo 10kHz intervale.

Panašiai skambanti turite problemų su pagrindus, žemės, tiekimas, aplenkiant ir tt

Taip pat atminkite, jog siekiant, kad skaitmeninis diskretizavimas būti tikslūs jums reikia pavyzdžio bent nyqiust dažnis (dvigubas prietaisas Freq).Taigi yra adxl važiuojant 10kHz mėginį min 20kHz

Į sveikatą
Slayer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back