!!!!!!! ADS2002 imituoti klausimą!

N

Needbias

Guest
kai aš naudoju ads2002's HB simuliatorius analizuoti PA, ateis klaidos pranešimą:
negali Sweep projektavimo lygis, prašome sumažėjimas maxshrinkage ir resimulate grandinės ...... bet, tačiau galiu pakeisti maxshrinkageand grandinės parametrų, pranešimas vis tiek.
Ar yra kas nors susidurti su šia problema ir ar kas žino, kaip gauti sprendimas?
Thx.

pirmiausia gali sumažinti savo elektros energijos sąnaudų lygis.Jūs susiduria klaidos pranešimą, nes įėjimo galia jūsų grandinė yra per didelis, Jūsų grandinė yra įstumiamas į stipriai Netiesinė regione ir HB algoritmas nesugeba nueiti

Citata:

pirmiausia gali sumažinti savo elektros energijos sąnaudų lygis.
Jūs susiduria klaidos pranešimą, nes įėjimo galia jūsų grandinė yra per didelis, Jūsų grandinė yra įstumiamas į stipriai Netiesinė regione ir HB algoritmas nesugeba nueiti

Mano patirtis, IP3 pav modeliuojamas nuo senerade ir skelbimai yra nelabai naudinga, nes neteisingi Netiesinė modelis.

Ar patikrinote savo stiprintuvą P1dB į ads2002?Vos keli dB viršyti P1dB, HB analizė turėtų būti OK.

Be to, kiek jūs užsakymai atsižvelgti.5 jau yra OK, 2-TONE HB.

Thx už advice.But kaip jūs tiksliai žinote, P1dB, arba tiesiog pabandyti vieną kartą, kai pasiekiama ir kaip jūs galite sužinoti nonlinelity savybės metinių soties rajone?
Už mane, manau LSSP HB simuliatorius turi imituoti tai acturally tačiau ji negali.
PS: Aš jau sumažinti, kad atsižvelgiant į 2, bet problema vis dar. [/ quote]

galite Sweep įėjimo galia ieškant P1dB.
Galite pabandyti 3,5 arba 7 užsakymus, kad 2 nėra prasmės, nebent turite apsvarstyti harmonikų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back