ADS versijos gali būti įdiegta tuo pačiu metu?

B

BigBoss

Guest
ADS versijos gali būti įdiegta tuo pačiu metu? Pavyzdžiui, tarkime, kad aš norėčiau naudoti ADS2002 ir ADS2002C tuo pačiu mašina su skirtingų licencijavimo. Bet koks atsakymas bus dėkingi.

Tai gali būti sudėtinga, nes programa naudoja aplinkos kintamąjį / g / i / l / e / e / s / o / f_license_file atkreipti dėmesį į failo licencijos. Aš manau, kad tu gali pakeisti licenciją failų vardai ir atgal. Kitas dalykas, kad pabandyti yra parašyti scipt tai padaryti. Tai padengtos iš įsirengti rankinius 3-15 psl. Kitas dalykas, kad pabandyti yra sujungti failus į tą patį failą. Tai puslapyje 4-20. Taip pat galite pradėti l / m / t / o / o / l / s pakeisti žymeklį į atitinkamą licenciją failą ir paleisti serverį ir iš naujo perskaityti failo licencijos. Kaip dėmesį, čia darbe mes turime tik vieną licencijos failą į tinklą ir tai veikia tiek 2002 ir 2002C. Tad kodėl gi jums reikia dviejų variantų?

[Quote = toonafishy] Tai galėtų būti sudėtinga, nes programa naudoja aplinkos kintamąjį / g / i / l / e / e / s / o / f_license_file atkreipti dėmesį į failo licencijos. Aš manau, kad tu gali pakeisti licenciją failų vardai ir atgal. Kitas dalykas, kad pabandyti yra parašyti scipt tai padaryti. Tai padengtos iš įsirengti rankinius 3-15 psl. Kitas dalykas, kad pabandyti yra sujungti failus į tą patį failą. Tai puslapyje 4-20. Taip pat galite pradėti l / m / t / o / o / l / s pakeisti žymeklį į atitinkamą licenciją failą ir paleisti serverį ir iš naujo perskaityti failo licencijos. Kaip dėmesį, čia darbe mes turime tik vieną licencijos failą į tinklą ir tai veikia tiek 2002 ir 2002C. Tad kodėl gi jums reikia dviejų variantų? [/Quote] Ačiū už daug informacijos. Norėčiau naudoti tiek versiją, nes manau, kad yra tam tikrų momentų modeliavimą problemas. Prieš 2002C versija, modeliavimas ir matavimai buvo nuosekliai, bet su 2002C versija, jie yra skirtingi. Nežinau kodėl, bet iš tikrųjų mėginio modeliavimas suteikti apytiksl. tuos pačius rezultatus, bet mano projektą (labai mažas submikroninio Planar structure) rezultatai unphysical. Todėl aš stengsiuosi dar kartą.

ADS 2002a ir 2002C įrenginiai veikia puikiai ant to paties kompiuterio. Serverio licenciją env var yra tiek įdiegti's pačiu ir jie abu turi tą patį licencijas. Kai kuriais atvejais šios priemonės turi kai kurios pardavėjas bibliotekų dar nėra vykdoma pagal pvz. ADS 2002C, tik-. Tačiau būkite atsargūs, jei jums surasti \\ users \\ default \\ aplankus. Dėl ADS 2002a naudokite C: \\ ads2002a \\ users \\ default \\, už ads 2002C naudoti c: \\ ads2002c \\ users \\ default \\ taigi jums išlaikyti juos atskirti. Dar turite naudoti "regedit". ® r. "Naudojant kelis skelbimus versijas" Įdiegimas ADS dokumentacija http://eesof.tm.agilent.com/docs/adsdoc2002C/doc.html daugiau informacijos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back