ADS - Rasti freqeuncy minimalių Priedai praradimas

E

enjunear

Guest
I'm trying to optimizuoti grandinės, ir norite turėti optimizavimo tikslas yra paremti minimaliais įterpties nuostoliai grandinės. Noriu min nuostolių pasitaiko ypač dažnai, kad man reikia statyti lygtis, nustato minimalų įterpties nuostoliai, ir pelnas freqeuncy, kurioje ji vyksta. Paprastas pavyzdys: freq įterpimas nuostolis (dB) 10 -4 15 -3 20 -2 25 -1 30 -2 Naudojant max (dB (S (2,1))) man duotų -1. Tačiau aš noriu lygtis grįžti "15", kad galėčiau turėti savo optimizavimo tikslas nustatyti, tarkim, 20. Bandau suderinti dviejų smailių naudojant šį metodą, ir nuovirų dvi lygtys įrodė esąs sudėtingas. Labiausiai tiesioginis būdas būtų turėti dvi minimalios nuostolių viršūnių atsiranda tuo pačiu dažniu. Aš tiesiog nenoriu praleisti begalines valandas daro Momentum Sims ranka ... I'll let ji paleisti overngiht ir tegul optimizavimo jas pakoreguotų, kur aš noriu, kad jie būtų. PS Aš žinau, jūs galite nustatyti MAX žymeklį duomenų vaizduokliu, bet, kad nepadės man traukti dažnumo atgal į optimizavimo tikslas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back