ADS - Momentum akių problemą - atsižvelgiant>> 1.5hr baigti

D

dynaren

Guest
Struktūra mikrojuostelinių struktūra su 90 laipsnių stora kartu kreives, kurių tarpai yra 0.23mm kaip žiedas. Substratas: 1 sluoksnis - virš žiedo kaip struktūra, 35um storio, puikus dirigentas 2 sluoksnis - 2 Vias, kad 2D platinamas modelis, 3 sluoksniu begalybės įžeminimo plokštės su anga, viduje - 5880 Rogers. Tinklelio parametrus: 10cells/wavelength 2 ir 3 sluoksnis (be krašto akių), 20 ląstelės / bangos ilgis 1. Sluoksniu (automatinis krašto akių) @ 2.5GHz ir rezoliucijos lanko 45 laipsnių. Su šiuos nustatymus, akių kartos atrodo>> 1.5 val. Aš atidariau akių ataskaitą. Yra keletas eilučių, kuriose sakoma, kad "atmesti Lanko refacetting Refacetted lanko pažeidžia originalo ryšį Lanko:. 0,000255241 centras, -0,000100787 spindulys 1047,04 (MIL) Lanko refacetting atmestas Refacetted lanko pažeidžia originalo ryšio Lanko: centras 0,000255241 -0,000100787 spindulys 1047,04 ( Mil) konflikto punktas: -436,393, 951,476 (milijonais )....." Su tik 8 ląstelių / bangos ilgis pasaulio akių tik truko mažiau nei 30 sekundžių iki pabaigos. Ar yra kokių nors būdų, kaip sumažinti akių kartos laikas ir vis dar saugo modeliavimo tikslumas? Ačiū už Jūsų laiką ir dėmesį.

Sveiki, gal galite pabandyti padaryti savo geometrija "defeaturing". Jei turite apykaitinę geometrijos apibrėžta tobulus apskritimus, pabandykite "Konvertuoti į daugiakampį" išdėstymu. Arba padaryti naują maketą mažiau segmentų visų kreivių. Kito sprendimo, yra, kad jūs turite tinklo tarpus su pernelyg didelės raiškos, kad kai kurios dalys nelieskite tikrai kiti, ir gali genere sustoti konflikto su šiomis problemomis.

Taip naudojant "Sąjunga", galite sulieti išdėstymas sluoksnį. Tai padės sumažinti skaičiavimo laiką. tiesiog pažymėkite viską ir redaguoti ---> sujungti ---> sąjungą.

Ačiū už jūsų atsakymus. Ši struktūra nėra apibrėžta tobulus apskritimus ir buvo vieningai CST. Aš eksporto struktūrą, naudojant DXF skelbimai. "Konvertuoti į daugiakampį" puikiai! Dar kartą ačiū ... tai išgelbėjo mane daug laiko! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 valandos 2 minučių: [/color] [/size] Beje, radau dar vienas būdas gauti greitai tinklelio, kai struktūra yra labai sudėtinga. Naudokite File-> generuoti artnetwork skelbimus generuoti kitą išdėstymą. Tik reikia pakeisti uostų ir kad jis .... 20 - 30 ląstelės / bangos ilgio tinklai, skirtingų sluoksnių, buvo vos pora sek iki pabaigos .... :)

Labas, Tucco, kspalla ir dynaren: aš turiu paprastą, bet sunkūs Skelbimų struktūra. Formų, kai U-jų juostų perdavimo linijų, ir kai ratą. Aš imituoti, kad anksčiau, tačiau norėjo išbandyti savo požiūrį. Aš išbandyti visų minėtų metodų, o akių skaičius nepakito. Taigi iš esmės manau, kad šie metodai yra gerai struktūroms, importuojamų iš kitų simuliatoriai. Ar jums atsitiktų naudoti šiuos metodus sumažinti modeliavimo laiką struktūrą, kad eskizas skelbimuose. Ačiū.

Sveiki, Tokiu atveju, siekiant sumažinti akių kartos laikas, sprendimas - padidinti lanko veiksnys akių sąrankos. Tai yra 30 ° Mama sukurti mažiau trikampis & krašto akių, nei su 5 °, pavyzdžiui. Modeliavimo tikslumas išlieka iki lanko, kreivės spindulys Jūsų geometrijos funkcija, kai kritinė reikšmė. Acceptibility apibrėžimas proceso funkcija. Dažnai šio derinimo mažiau klaidų, kad veiksmingai modeliavimo tikslumas savęs! Kompromisas yra dalykas, kuris dizaineris turi geriau!!

Hi Tucco: Kaip jūs sakėte, vienas būdas yra padidinti tinklinio audeklo akių dydis yra lankai ir kraštų, todėl sumažinti modeliavimo laiką. Bet aš buvo kalbama apie minėtus metodus šia tema. Ar dirbote su jais? Bandžiau juos visus, bet jokių šansų sumažinti modeliavimo laiką. Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back