ADS išvesties problemos

S

Sadegh.j

Guest
Hi i am bando išmatuoti išėjimo talpa grandinės, naudojant S-Parametras modeliavimas ir su "Sin" įrankis. Problema yra ta, kad man reikia įtampos mazgas. Kai aš vardas mazgas ir eiti "Duomenų vitrinoje", aš nematau pavadintas mazgas. Kodėl?

Gerbiami draugui komponentas paletės pasirinkite modeliavimas-DC pasirinkite DC ir pridėti jį savo schematiškai šio modeliavimo rezultatus galite pamatyti savo DC mazgas įtampa sėkmės

Sutinku, arba nuo simlutae lange pasirinkite komentuoti DC sprendimas khouly

Ji sako: "Bet DC analizė nebuvo atlikta paskutinė valomas analizė projektavimo ar nuolatinę duomenų analizė negali būti nugaros komentuojami šiuo metu" Ką turėčiau daryti? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size]
Mielas draugas komponentas paletės pasirinkite modeliavimas-DC pasirinkite DC ir įtraukite ją į savo schematiškai šiuo būdu modeliavimo rezultatus galite pamatyti savo DC mazgas įtampa
Įdomios Dabar ne HB imitavimas atliekamas.

kaip HB ir DC sgould būti atliekama? gali u gimęs projektas siųsti khouly

Gerbiamasis Khouly Ką reikia žinoti, ar mano tranzistorius yra triodinį regione ar ne? Ačiū

tiesiog params tabe, HB variklio ir pasirinkite prietaiso veikimo taškas išsamūs ir UR padaryti nori išspręsti UR problema khouly

Taip, bet S parametras modeliavimas, tai yra labai normalus naudoti

Bet ji saugo, kad suteikėte man klaida, kad aš parašiau aukščiau. Aš pridedamas grandinės. Aš vertiname jūsų pagalbą. Tiesiog gal galėtumėte man pasakyti, kaip jūs suprato, veiklos regione naudojant ADS?

yeah, jis suteikia ir šį Coz gimęs valyti DC, kad yra ne viena operacinė punkto, nurašymas turi būti suteikta galimybė gauti visus duomenis, nurašymas nėra įtampos, kad vieno taško žinoti regione, gauti Vdsat , ir pamatyti, jei gimęs VDS yra dideli, nei khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back