ADS CMOS modelis 0.18um RD grandinės modeliavimas

D

dibl01

Guest
Esu naujas skelbimas.Kadangi ADS numatyta nemažai MOSFET modelių, man įdomu, kuris iš jų yra tinkamos modeliavimo CMOs rf grandynų 0.18um procesą.Suprantu, kad geriausias būdas yra gauti TSMC ar umc dizaino rinkinys.Tačiau mokymosi tikslais, Norėčiau naudoti kažką panašaus BSIM 3v3 arba BSIM 4.

Ačiū.

@ ds palaiko keletas MOSFET modelius ir kiekvieno kelias versijas.
geriausias būdas yra naudoti su sąlyga, projektavimo rinkiniai įrankiu, ją sudaro ne tik MOSFET modelius, bet ir pasyvieji komponentai būtina RFIC kaip MIM kondensatorių, rezistorių, varactors ir induktoriaus.
obiously be jų ir negali dizaino bet dalykas RD programas.
Bet jei ir buvo prieskonių midel visiems prietaisams (aktyvus ir pasyvus) ir gali importo modelio bibliotekos skelbimus ir tada išsaugokite jį nukopijuoti ir įklijuoti į kitus projektus.ir taip pat galite naudoti Netlist įtraukti lange arba jei ura profesionalų vartotojas @ ds parašyti dizaino rinkinys sau.

BEST!

Aš turiu 3 klausimu prašome:
K1) Ar reikalinga licencija projektavimo rinkinio @ DS .... nes man TSMC Design Kit bet man nepavyko įdiegti, po dėmesiui transistor suteikia klaidą trūkstamų parametrų!

Q2) dėl parazitinių poveikį, jį galima išspręsti lengvai naudojant @ DS [I'm pradedantiesiems pat ], kaip ir didžioji poveikis, nuotėkio srovės IP3 ir kitų?

K3) ir SiGe ir Soi tech. Ar reikia ypatingo dizaino rinkiniai?

Thanks in advance

A1) nereikia licenciją projektavimo rinkinio @ DS.Prašome patikrinti savo @ DS versiją, galbūt jums reikia atnaujinti į naują versiją.

A2) Taip

A3) Taip, reikia specialių Dizainas rinkiniai iš pasakiškas kuri teikia SiGe ir Soi tech.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back