ADS arba MWO: RF stiprintuvas modeliavimas

A

atlantis7

Guest
Sveiki, Aš ieškau kai kurių imituoti MOSFET RF galios stiprintuvą arba su Agilent ADS arba Microwave Office padėti. Aš Absolute Beginner ir tiesiog negali rasti pakankamai informacijos apie tai, kaip spręsti būtent šią užduotį. Ką aš noriu yra imituoti dizaino aš jau turiu pamatyti, dalykų, pavyzdžiui, išėjimo galia, priklausomai nuo įėjimo galia ir vartų įtampos, ar įvesties ir išvesties varža atitikimo tinklų yra teisingi, ar ne, peržiūrėti produkcijos spektro norėdami pamatyti, jei Žemo praėjimo filtrai teisingai ir tikriausiai šiek tiek daugiau dalykų. Nuo MOSFET aš naudoju aš S2P failą, bet ne "Spice" modelis. Ar kas nors prašome padėti su šia arba nuorodą į dokumentą, kažkur, kad descibes ji? Linkėjimai Martin

Jei turite tik S2P modelis (mažo signalo S-parametrų) jūs negalite padaryti užduotį.

Norėdami gauti matavimai ieškote, galia ir išvesties spectum ir tt, jums būtų geriausia naudojant harmoninis balansas modeliavimas. Norėdami, kad nors jūs tikrai reikia įvairių modelis MOSFET paprastai Spice modelis. Kaip vfone sako, S-parametras modelio niekada darbą už tai, ką norite.

Dėkojame už atsakymus! Tai turbūt paaiškina, kodėl ji nebuvo iš darbo, bet aš tiesiog nežinojau kaip pradedantysis. Ar yra koks nors realus būdas kurti netiesinis modelis MOSFET naudojamas? Tai yra "Mitsubishi RD15HVF1 ir, deja, tokio modelio niekur rasti. Ar yra koks nors naudingas dalykas, kad gali būti padaryta su linijiniu (S-parametras) modelis? Aš paruošiau pagal AWR schematiškai su MOSFET atstovaujamos S-parametrų failą ir žaisti aplink su tuo, ką aš turiu tik man padėti išmokti naudotis programine įranga. Ačiū! Linkėjimai Martin

Jei tai yra didelės galios stiprintuvas turėtumėte gauti Varža vs Freq iš IC virimo aparatas. Konjugatas rungtynių jūsų grandinės varža ir gausite geresnius rezultatus. S parametrams yra daugiau mažų signalus ir sunku, kad modeliai būtų imituotos "AMP", kaip jie pasiekia didesnės galios.

Sveiki Martin, S-parametrų failą galite padaryti Mažos signalo analizė, tokių kaip S-parametrų, S11, S22, S21 ir tt Įvesties / išvesties varža, įgyti, NF, stabilumas prietaiso remiantis meared duomenis perticular Bisa sąlygos ... http://www.rfcafe.com/references/a...ign-of-RF-Microwave-Amplifiers-copyright.pdf Jūs galite kurti PA naudojant S parametrus, procedūrą ir straipsnyje pridedamas toliau ... Pirmą kartą dešinę Dizainas RD / Mikrobangų klasės Stiprintuvai UsingOnly S parametrams kitų naudingų dokumentų PA dizaino dokumentus, naudojant MWO ... www.rfpoweramp.com / dokumentai / rfpa_mwo.pdf www.polyfet.com/HFE0503_Leong.pdf Bet jei jūs turite "Spice arba netiesinis modelis, galite visiškai dizainas MA ir AWR MWO ... Yra Netiesinių modelių Mitsubishi prietaisų naudojimo su MWO iš Modelithics http://www.modelithics.com/products.asp?a=view&id=3 --- Manju ---

Sveiki Manju Dėkoju už šį dokumentą, kuris rodo, PA-projektavimo pavyzdžiui, tik S-parametrų. Deja, aš neturiu Ampsa MultiMatch ... Žinoma, norėčiau, kad dizainas, nelinijines modelį, tačiau išskyrus iš Modelithics (kurie nėra tie, kurie man reikia) Nr Mitsubishi FETs, atrodo, buvo modeliuojamos. Naudoti šį MOSFET priežastis yra žemos kainos ir netradicinių, bet praktiškai-220 atveju, panašus Polyfet prietaisų mažesnių kainų intervale yra daugiau nei dvigubai brangiau ir yra SO08 (IC) byla, kurioje yra daug sunkiau atvėsti . Kind regards Martin

Manau, U reikės naudoti S2P failus ir padaryti A klasės stiprintuvas, ir dešimt uwill optimze UR kontūrui išbandyti ir klaidos, kuri yra sunku būdu. Khouly

Ar galite pasidalinti, kaip paraiškos duomenis, dažnių diapazonas, atrankos substrato, būsto reikalavimas ir tt Jei konstrukcija naudojant S2P tuomet projektinė negali patvirtinti už beveik sočiųjų galios

Sveiki Tuo tarpu aš atkreipė amp grandinės rasite žemiau. Turiu esu stiprintuvą, kuris veikia tiek 145 ir 435 MHz kumpis radijo įrangos naudojimą, tarp diapazonas yra nenaudojama. Parodyta grandinės rodo pelnas (S21), kuri nėra labai blogai, kai aš imituoti jį MWO, nors aš pakeičiau Dauguma verčių, kad iš tikrųjų galima vertybes. Dabar kaip man eiti apie pridedant VDD ir VGG ir galiu imtis jų įtaka atsižvelgti modeliavimo? Manau, kad turėtų būti serijos kondensatoriaus interstage atitikimo tinklą, kuris tarnauja kaip DC blokavimo kondensatorius tuo pačiu metu, aš teisus? Bet kaip aš įrankiai sintetinti atitikimo tinklo neįsivaizduoju, kaip pakeisti jį pakeisti. Zmatch gali būti naudojami apskaičiuoti kitą atitikimo tinklo, bet aš tik žinau antrojo MOSFET Zino, bet ne pirmą, todėl tai neveikia zout. Bet padėti įvertino ... Ačiū! Kind regards Martin

Data Sheet (šališkumo iš) tranzistorius pasakyti reikiamą įtampos ir dizainas savarankiškai šališkumo grandinės patenkinti poslinkis. Dabar pridėkite šį atitikimo schema, nurodytas aukščiau. tačiau pastebėjo, kad, inter etape atitikimo daroma naudojant rezistorius. Stenkitės išvengti

Gerai, aš jau kai šališkumo schema galvoje, bet aš nežinau, jei aš galiu tik pridėti, kad tai grandinės ir įvykdysite modeliavimo norėdami pamatyti, jei ji veikia. Jei pasakyti "taip stengiuosi jį artimiausiu metu. Dėl rezistorius, tai buvo pridėta sintezė programinę įrangą, ir aš manau, kad tai reiškė, stabilizuoti stiprintuvą. Pasistengsiu sugalvoti kitą grandinės ir be jo. Ačiū!

Sveiki Martin, įrenginio modelį jūs naudojate jau šališkas ir matuojamas S parametrams ir todėl jų nėra šališkumo grandinę reikia modeliavimo ... (Jūs turite NL modelis pamatyti efektas) Tik jei norite nustatyti tos pačios CKT išdėstymas tada jums reikia naudoti šališkumo elementų išdėstymo redaktorius ... Jų yra testas CKT į datsheet kuris rodo šališkumo, atitikimo tinklo skirtais šiam prietaisui ... žr. paveikslėlį ... --- Manju ---

Ok, tai reiškia, kad tiesinės modeliavimo skaičiuoja su geriausiomis įmanomomis sąlygomis, tiesa? Taigi, kad kai aš sukurti grandinės rezultatas greičiausiai bus daug blogiau. Pavyzdžiui grandinių duomenų lapus (taip pat RD15 MOSFET) nelabai atitinka paskirtį judriojo ryšio tranzistoriai, PCB tiesiog gauti per didelis, jei jums sukurti jiems visą microstrips. Tikriausiai tai galima konvertuoti pavyzdžių į modelių be microstrips, bet tada aš nežinau, kaip tai padaryti. Linkėjimai Martin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back