ADC Flicker

J

john2020

Guest
Hi all,

Aš dirbu dėl papuošalų svėrimo mašina, naudojant
plunksninių logika 5460A 24 bitų ADC Unipolar būdas produkcija Aš gaunu yra nestabili.Tai Kibirkščiuojantis į LSB bitai.Mažiausiai skaičius mašina 10mg bet aš gaunu stabilios rodmenys iki 100 mg tik.Rodomas Kibirkščiuojantis į intervale / -40 mg
ty iš viso nuokrypis yra 80 mg.Aš bandė imtis vidutinės, veikia vidurkį,
Minimalus ir maksimalus 200 eilės rodmenys bet nieko dirba ir Virpesių yra ne visi gauti sumažinti.Aš bandė beveik visos kombinacijos nurodyta duomenų lapuose.Aš taip pat bandomas naudojant beveik visų galimų verčių ciklą countregister kuris lemia SPS (Nr. mėginių už
antras) kursas.Atrodo, kad visos 24 bit ADCs kenčia nuo šios typeof Migocący problema.

Kas turi būti padaryta, kad to išvengtų.?
Prašome padėti man išspręsti šią.

linkėjimai
john

Naudokite 10uF 35V Tantulum capicitor savo maitinimo.ir nelėtintų mėginių ėmimo dažnis.

labas

thanks for your reply.does vertę talpos klausimai? Ar manote, kad 10uF kondensatorius bus išspręsti savo problemą? ir stengsis, kad anyways.is jokių othere priemonėmis, pagal kurį ir gali sumažinti ėminių ėmimo norma?

linkėjimai
john

Ar jūs tikri, kad jūsų elektros tiekimo triukšmo nemokamai ir išdėstymo ir groundung apie laive yra OK?Galite pabandyti šios:
Imtis energijos tiekimo iš baterijos, paskui surenka 200 - 300 mėginiai ir apskaičiuojant vidutinę vertę.

faktiškai ir buvo susiduria su ta pačia problema, ir i naudojami 10uF ir išspręsti savo problemą per didele.

hi garg29

kaip ateina ir susiduria su ta pačia problema? buvo ir per darbo dėl mano paskyrimo su plunksninių logika? hows tai įmanoma? Ar tikrai u're galimybę išspręsti šią problemą?, kas buvo pagrindinė už jums pasirinkti talpos vertė 10uF? gali Jūs pagrįsti priežastis, dėl kurios ji?

linkėjimai
john

Hi John,

Tai ne šlamštas.Bet mažas klausimas:

http://groups.yahoo.com/group/interfacing/message/9501?viscount=100

Kodėl naudoti plunksninių logika 5460A Single Phase Bi-directional Galios / Energijos IC?

Jums pranešime įėjimo įtampa (DC) produkcijos kodas 000001h?
Tai tik 14,9 NV 44,7 nV.You said it's Kibirkščiuojantis į LSB bitai.Kas išėjimo kodas nuo / -40 mg?
Tiesiog paprašykite, kad pamatytumėte tai, kas lygio triukšmo.

Tiesą sakant man nepatinka, visus VREFOUT Temperatūros koeficientas 30 - 60 ppm / C 24bits rezoliucijos.

hi Silvijadirbu dėl papuošalų svėrimo mašina, naudojant
plunksninių logika 5460A 24 bitų ADC Unipolar būdas produkcija Aš gaunu yra nestabili.Tai Kibirkščiuojantis į LSB bitai.Mažiausiai skaičius mašina 10mg bet aš gaunu stabilios rodmenys iki 100 mg tik.Rodomas Kibirkščiuojantis į intervale / -40 mg

i havenot pastebėjome, kad įėjimo įtampa (DC) produkcijos kodas 000001h.whats savo pagrindinio ketinimą už tai? esu nežinote lygio noise.also pasakyti,
don't like visose VREFOUT temperatūros koeficientas 30 - 60 ppm / C 24bits resolution.could tiesiog pateisina save ir rodo man yra geresnis sprendimas?

linkėjimai
john

Labas,
Tai Muruganandam, Aš dirbu dėl ADC5460A 24 bit ADC ir svėrimas Mastelis taikymas.Produkcijos ADC yra Flickering.The Išėjimo iš apkrovos elementų (Diffrential) yra prijungtas prie ADC Current Input side.Aš įdėti 0.47uF Capactitor visoje Tiekimas.Dėl įtampos įvestis yra Atidaryti.i am, atsižvelgiant į išvesties Dabartinis produkcijos registrą.Į duomenų lapas turi tik atsižvelgiant į energijos matavimo duomenys.
Prašome Padėkite man žingsnis po žingsnio.Tai mano pirmasis projektas, naudojant 24 bitų ADC, man reikia beveik 70.000 Counts (produkcijos kodeksas) Dėl Maksimalus įvesties (10mv) be Flickring.

hi muruga_rec

Ar galite atsiųsti man savo įrangos grandinės schema arba pseudoefedrino kodas? i stengsis analizuoti ir sakau.

linkėjimai
john

Hi John,
Dėkojame už replay, aš pridedamas, kad Schema CS5460A (ADC.DSN) ir šaltinio failo ( "ADC.C" File).Aš naudoju "Keil C Compiler.Controller - AT98C52.
Padėkite man, prašome ...
Ačiū,
Linkėjimai,
Muruganandam.d

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back